MotionTalent Experience

31 mei 2023

MotionTalent Experience

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Ben jij een associate, bachelor -of masterstudent óf recent afgestudeerd aan een IT-opleiding? Ben jij je aan het oriënteren voor de juiste stap in jouw carrière? What’s next?

Heb jij je ooit afgevraagd hoe het is om te werken bij een Microsoft Partner? Krijg een voorproefje van Motion10 en ontmoet ons tijdens de MotionTalent Experience! Je ontdekt hoe het is om deel te zijn van onze organisatie en wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens je opleiding en kickstart van jouw IT-carrière.

Wanneer?

Datum: Woensdag 31 mei 2023
Tijd: 17:00 – 21:00 uur
Locatie: Motion10, De Rotterdam (42e verdieping), Wilhelminakade 175, 3072AP Rotterdam

 

Het evenement

Wij nemen je mee in de wondere wereld van IT-Consultancy. Hoe ontwikkel jij tot een volwaardig professional in de IT en hoe maak je impact op diverse projecten bij gave klanten?

Marnix Oudeboon, geeft een masterclass over ‘The Modern Workplace’. Krijg meer te weten over een carrière bij Motion10 – gecertificeerd als Great Place to Work en als strategische partner van Microsoft! We leggen uit hoe je expert kunt worden binnen vakgebieden als Integratie, Cloud, Low Code, Security, Power Platform, Data en Change Management. Onze Motion10’ers nemen de tijd om jou in een informele sfeer uit te leggen wat deze vakgebieden inhouden en jij kunt ontdekken welke het beste bij jou passen.

Spreekt Motion10 jou aan? Voor zowel studenten als afgestudeerden zijn er mogelijkheden om jouw carrière bij ons te starten. Zo hebben wij bijvoorbeeld het MotionTalent-programma, waarin je binnen één jaar volledig wordt opgeleid tot consultant en kun je al na twee maanden training aan de slag in het werkveld. Kom voor de sfeer, blijf voor de groei!

Wat is een betere manier om te beslissen of Motion10 bij jou past dan door onze cases uit het werkveld te ervaren? Laat de MotionTalent Experience een begin van de reis naar jouw toekomst zijn!

Waarom deelnemen?

✔️ Ervaar Rotterdam vanaf de 42e etage tijdens een exclusieve rondleiding bij Motion10;
✔️ Maak kennis met ons én leer alles over onze vakgebieden;
✔️ Persoonlijke aandacht voor het maken van jouw IT-carrière-keuze;
✔️ Krijg voorrang bij studieprojecten en (afstudeer)stages;
✔️ Gratis pizza, bier en/of wijn!

 

Programma

17:00 – 17:30 uur: Welkom bij Motion10
17:30 – 17:45 uur: Presentatie over de carrièremogelijkheden in de IT-Consultancy
17:45 – 18:15 uur: Masterclass van Marnix Oudeboon over ‘The Modern Workplace’
18:15 – 19:15 uur: Scavenger Hunt langs onze units
19:15 – 21:00 uur: Pizza’s, drankjes en meet & greet met Motion10’ers

 

Wil je meer weten, maar kan je niet deelnemen aan dit evenement? Ga dan naar werkenbijmotion10.nl om te zien wat de mogelijkheden zijn en we komen graag met jou in contact!

In het kort

“Ervaringen horen van collega’s die jou voor zijn gegaan? Bekijk hier de video!”