NextStep 2020 – Ready for a changing world

15 september 2020

NextStep 2020 - Ready for a changing world

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Ook dit jaar is Motion10 wederom aanwezig bij NextStep van OutSystems, ditmaal als trotse Premium Sponsor. NextStep is hét jaarlijkse evenement voor geïnteresseerden en professionals in OutSystems en Low code. Het event vindt dit jaar voor het eerst virtueel plaats op 15 & 16 september van 13:00 – 17:00 uur en richt zich op CIOs, CTO’s, IT- managers en ontwikkelaars. OutSystems verwacht dit jaar meer dan 7.000 internationale bezoekers.

Tijdens het evenement zijn er diverse interessante keynotes, deep-dive tech-sessies en presentaties die bijgewoond kunnen worden. Luister naar de keynote van Paolo Rosado, CEO bij Outsystems of bezoek een demo sessie om écht geïnspireerd te raken.

Low Code development brengt uw innovatievermogen in een stroomversnelling. Maar hoe combineert u die snelheid en agility met veiligheid en structuur? Motion10 combineert de flexibiliteit en snelheid van OutSystems met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om uw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen. Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Als Premium Sponsor kunt u ons eenvoudig vinden tijdens het event. Bezoek onze virtuele booth en kom in contact met onze experts. Onze OutSystems-specialisten maken tijd voor u vrij om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Mis NextStep niet! Wilt u ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën en Motion10 in actie zien?