OutSystems Live Online

01 oktober 2020

OutSystems Live Online

Dit webinar is al geweest. Heeft u het gemist? Download onderaan de pagina de opnames van het webinar.

Op donderdag 1 oktober om 10:00 uur organiseert Motion10 in samenwerking met OutSystems het online event OutSystems Live Online. OutSystems Live Online is een door experts geleide sessie van een uur voor deelnemers om OutSystems te ervaren door een echte business app te bouwen. Het evenement staat in het teken van het ervaren van de snelheid van Low code applicatieontwikkeling.

Tijdens dit event laten wij u de uitgebreide mogelijkheden van het OutSystems platform zien. U zult zien hoe u uw eigen code kunt toevoegen, het platform kunt uitbreiden en enterprise-grade apps kunt leveren met de nieuwste technologie, waaronder microservices, PWA’s en ReactJS.

Daarnaast schuift onze klant Boskalis aan als gast. Alexander den Hartog, Team Manager IT Primary Business Solutions bij Boskalis en Vincent Koning, Software Engineer bij Boskalis, geven een korte presentatie over hoe Boskalis OutSystems gebruikt, welke architectonische overwegingen ze hebben en welke uitdagingen ze tegenkomen.

Ga met ons mee in een meeslepende sessie met de ontwikkelaars van Motion10, OutSystems en Boskalis.

  • Wanneer: donderdag 1 oktober
  • Tijd: 10.00 uur
  • Duur: 60 minuten

 

Webinar OutSystems Live Online gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit live event alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook (virtueel) aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.