Podcast serie: Low code, High impact

29 juni 2022

Podcast serie: Low code, High impact

Luister naar Low code, High impact. Een podcast serie over innovators die hun digitale transformatie in de hoogste versnelling hebben gezet met het Power Platform van Microsoft. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Motion10, Sogeti, Macaw en Microsoft.

Aflevering 1: Door IT zijn waar je moet zijn

Bij woningcorporatie Mooiland zorgen business en IT sámen voor de digitale transformatie met behulp van het Microsoft Power Platform.

In deze aflevering vertelt Peter Weenink, adviseur innovatie en informatisering bij Mooiland, over de impact van Buddy en de manier waarop Motion10 heeft geholpen om hun digitale transformatie te versnellen. Luister naar het succesverhaal van Mooiland in Low code, High Impact.

Aflevering 2: Zo werd Rotterdam kampioen in het organiseren van verkiezingen

Met 500 stemlokalen heeft de Gemeente Rotterdam haar handen vol bij het organiseren van verkiezingen. Vooral als er met veel formulieren en werkbonnen wordt gewerkt. Door een app te ontwikkelen op het low code Microsoft Power Platform ontstond meer efficiëntie, meer vertrouwen en meer inzicht.

In deze aflevering praat Robin Rotman met Jeroen Op ’t Root, projectmanager bij de Gemeente Rotterdam. Samen met Motion10 werd binnen 2 dagen een prototype van een app gebouwd om de organisatie van de verkiezingen te stroomlijnen.

Lees ook: Gemeente Rotterdam digitaliseert drie essentiële verkiezingsprocessen met Power App

Meer weten over de kracht van Power Apps?

Wij organiseerden in samenwerking met Microsoft een webinarserie om de kracht van het Power Platform te laten zien. Benieuwd naar het technische verhaal achter de reis van Gemeente Rotterdam op het gebied van het Power Platform? Kijk het webinar dan hier terug.

Bekijk het webinar hier