Power BI Gebruikersdag 2022

02 april 2022

Power BI Gebruikersdag 2022

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Op zaterdag 2 april vond de jaarlijkse ‘Power BI Gebruikersdag’ plaats, dit jaar fysiek op de Jaarbeurs in Utrecht!

De Power BI Gebruikersdag is bestemd voor gebruikers en specialisten in Power BI en voor wie zich wil oriënteren op de mogelijkheden van Power BI. De dag wordt gevuld met een programma van technische sessies, praktijkcases en nieuwe ontwikkelingen in en rond Power BI. Tussen de sessies door zijn ruime pauzes, een lunch en een borrel als afsluiting. Voldoende gelegenheid dus om nieuwe contacten te leggen en te netwerken.

Ook dit jaar is Motion10 als trotse Platinum Partner van de Power BI Gebruikersdag aanwezig. Vanuit Motion10 gaan Lars Bouwens (Strategisch & Managing Consultant) en Nathalie Boerefijn (Managing Consultant) een interessante sessie verzorgen op zaterdag 2 april. Hoe krijgt u Power BI weer onder controle? Zij leggen middels tien stappen uit om op een veilige en beheersbare manier het maximale uit Power BI te halen.

U bent van harte welkom om tussen de sessies door of aan het einde van de dag een kijkje te nemen bij onze Motion10 stand. Wij staan altijd open voor een praatje en om uw vragen te beantwoorden. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten op deze informatieve dag, in de Supernova of Mediaplaza van de Jaarbeurs. Of natuurlijk tijdens de voorafgaande dagen aan het evenement, de Precon en Deep Dive Friday.