Webinar: ‘Power BI: krachtig op zich, binnen het Power Platform nog sterker!’

28 juli 2020

Power BI: krachtig op zich, binnen het Power Platform nog sterker!

Dit live-webinar is al geweest. Heeft u dit webinar gemist? Download de video onderaan deze pagina.

Voor inzichten in de prestaties binnen een organisatie wordt er vaak gebruik gemaakt van data uit Power BI. Hierbij wensen gebruikers de mogelijkheid om direct data op gevalideerde wijze te verrijken binnen het dashboard zonder per sé de bronsystemen aan te passen. Ook bestaat de wens om direct op te volgen acties naar collega’s uit te kunnen zetten vanuit het dashboard. Dit soort zaken bleken tot voor kort vaak onmogelijk. Vanuit het geïntegreerde Microsoft Power Platform hebben we deze zaken nu wel kunnen realiseren. Graag lichten we aan de hand van twee concrete cases toe hoe wij dit hebben gedaan en wat deze krachtige combinatie voor organisaties heeft opgeleverd.

Op dinsdag 28 juli 2020 van 10:00 tot 11:00 uur organiseerde Motion10 het webinar ‘PowerBI: krachtig op zich, binnen het Power Platform nog sterker!’ Tijdens het webinar lieten wij u zien hoe uw organisatie de volgende stap zet in het datagedreven werken. Na een korte introductie over hoe Power BI en Microsoft Power Platform elkaar versterken, namen Alvin Amatsari, Managing Consultant Data & Analytics bij Motion10, en Donny Geilings, Data & Analytics Consultants bij Motion10, u aan de hand van twee concrete cases mee in de toegevoegde waarde in de praktijk.

Wilt u ook de échte waarde van informatie niet onbenut laten en zo innovatie over de gehele linie stimuleren? Bekijk dan het webinar terug.

 

Webinar: ‘Power BI: krachtig op zich, binnen het Power Platform nog sterker!’ gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit gratis webinar alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.