Power Platform Event

14 december 2022

Achieve more with less

Dit event heeft reeds plaatsgevonden.

Met de stijgende vraag naar digitale oplossingen en een toenemend tekort aan IT-resources is het cruciaal voor organisaties om de IT-ontwikkelingsstrategieën aan te passen en elke medewerker in staat te stellen bij te dragen aan het automatiseren van de bedrijfsprocessen.

Neem deel aan ons Power Platform event om te leren hoe ook jij de volgende stap kunt maken in optimaal inzetten van jouw medewerkers en het beheren van stijgende kosten kunt ondersteunen in deze snel veranderende wereld.

Schrijf je in voor ons event van 14 december en leer van Microsoft-experts; Harald Wentein, Power Platform Lead en Michal Rok, Global Black Belt Microsoft Power Platform hoe het Microsoft Platform je kan helpen jouw bedrijf te optimaliseren.  Luister daarnaast naar de succesverhalen van Heineken, Shell, en Rabobank hoe zij besparen door het gebruik van Power Platform.

En dat is nog niet alles! We organiseren ook industrie breakout-sessies waarin Microsoft-partners en hun klanten succesverhalen delen over het gebruik van Microsoft Power Platform en hoe zij bedrijfsprocessen hebben geoptimaliseerd met als resultaat lagere kosten en een moderne IT-strategie.

Kom naar het event en ervaar de volgende voordelen:

  • Verkrijg meer informatie over het Microsoft Power Platform, Achieve more with less
  • Hoor hoe Heineken, SHELL, en Rabobank hun bedrijfsprocessen optimaliseren met het Microsoft Power Platform
  • Neem deel een jouw industrie specifieke breakout-sessie en doe praktijkervaring op van Microsoft-partner en hun klanten
  • Netwerk met collega’s van andere organisaties en branches

Agenda

09:15 – 10:00 Check-in en ontbijt
10:00 – 11:00 Keynote sessie
11:15 – 12:00 Panel discussie met Heineken, SHELL, en Rabobank
12:00 – 13:00 Netwerk lunch
13:00 – meer Industrie breakout sessies met Microsoft Partners en hun klanten


Datum: 14 december 2022

Tijd: 09:15 – 15:30 uur
Locatie: Microsoft Nederland, Schiphol