Rondetafel Logistiek

24 oktober 2023

Logistieke IT-revolutie: data als motor voor innovatie en groei

In de dynamische wereld van de logistiek staan C-level en IT Managers voor unieke uitdagingen op het gebied van IT. Verschillende uitdagingen staan dagelijks centraal binnen organisaties, zoals:

Het belang van data: Hoe bepaalt Destil de stappen naar een wendbare organisatie met data als hulpmiddel om in te springen op ontwikkelingen in de toekomst?

Optimalisatie van het logistieke proces: Hoe maakt Rotra gebruik van de kracht van data-insights voor snellere en betere besluitvorming?

Graag nodigen we jou uit voor ons exclusieve rondetafel discussie op dinsdag 24 oktober, waarin we samen met onze klanten Destil en Rotra dieper ingaan op hoe data en integratie de oplossingen kunnen bieden die nodig zijn om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Het succesvol aanpakken van deze IT-uitdagingen kan jullie helpen om competitief te blijven, kosten te verlagen, klanttevredenheid te verbeteren en duurzame groei te bevorderen. Ontdek met ons de kracht van data als katalysator voor innovatie en de sleutel tot operationele excellence in de logistieke sector. Samen verkennen we de weg naar een slimmere, duurzame, efficiëntere toekomst.

Agenda dinsdag 24 oktober

15.30 – 16.00 Inloop
16.00 – 16.15 Welkom door Motion10
16.15 – 18.00 Rondetafel discussie met stellingen door Samir Rharouadi (Manager ICT Product Development, Rotra) en Marc Bremmers (IT Manager, Destil)
18.00 – 20.00 Netwerkborrel en diner
   

De rondetafel biedt een platform voor inzichten, discussies en kennisdeling over de laatste ontwikkelingen in de logistieke sector en de rol van data. We kijken ernaar uit om jouw perspectief en ervaring te horen en samen te verkennen hoe integratie- en dataplatforms kunnen bijdragen aan de groei van jouw organisatie.

De rondetafel zelf wordt gehouden op ons kantoor op de 42e verdieping van De Rotterdam, waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Vervolgens gaan we naar een restaurant in de buurt om met elkaar te dineren. De toegang is kosteloos, maar wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is erg beperkt.