Roundtable: How to be Low code ready

18 juni 2020

Digital Roundtable: How to be Low code ready

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

Digitale transformatie staat hoog op de innovatie-agenda binnen organisaties. Integratie helpt de transitie naar de cloud te vereenvoudigen en te versnellen en uw positie in de markt te versterken. Met Microsoft Azure kunt u veel eenvoudiger en sneller innoveren en aan de klantwens voldoen.

Denkt u ook aan App modernisatie met behulp van Low code platforms zoals PowerApps en wilt u snel stappen kunnen maken? Hierbij speelt data-integratie een uiterst belangrijke rol. Het is essentieel dat uw data op de juiste plek toegankelijk zijn om eenvoudig en snel Apps te kunnen maken.

Maar hoe gaat dit precies in zijn werk en hoe houdt u grip op deze integratie? Hoe gaat u om met de security en governance zowel vanuit de interne organisatie als vanuit de externe gebruikers? Om samen met andere organisaties die dezelfde transitie doormaken uw uitdagingen, visie en ervaringen te delen organiseren Motion10 en Microsoft twee inspirerende en interactieve sessies over het thema: How to be Low code ready.

In sessie één zullen wij het Power Platform en Low code PowerApps introduceren. Vervolgens bespreken we in sessie twee hoe een landschap eruit ziet met onder andere API’s en diverse applicaties die daar gebruik van maken.

Sessie 1 op donderdag 18 juni

  • Tijd: 15.00 – 17.00 uur
  • Inhoud: Power Platform (inclusief CDS) + Low code PowerApps

Sessie 2 op donderdag 25 juni

  • Tijd: 15.00 – 17.00 uur
  • Inhoud: Hybrid Integration Platform + Azure Integration Services

Tijdens de Digital Roundtable is er gelegenheid om vragen te stellen. Van beiden sessies wordt een opname gemaakt. Iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt na afloop de gegevens om beiden sessies rustig terug te kijken.

Graag verwelkom ik u voor deze Digital Roundtable. Na uw inschrijving, bevestigen we uw deelname en ontvangt u van ons per email een link die toegang geeft tot deze Digital Roundtable.