Modern Work & Security workshop | Finance

05 april 2022

Versterk uw beveiligingsaanpak - zet in op security

Deze workshop heeft reeds plaatsgevonden.

Digitale transformatie is al lange tijd een belangrijk thema in de financiële sector. De uitdagingen waarmee u te maken krijgt zijn omvangrijk in aantal en complexiteit. U heeft te maken met wensen en eisen, die van buitenaf worden voorgelegd of geëist en tegelijkertijd met een interne organisatie, die nooit stil staat. We zien dat de opmars van nieuwe fintech organisaties zich doorzet en dat wet- en regelgeving steeds verder uitdijen, met meer en striktere compliance-eisen als gevolg. Hoe kunt u hier slagvaardig mee om gaan? Hoe zorgt u voor een adequate borging van security, bijvoorbeeld cyber security? En hoe zet u Microsoft technologie in voor het beste resultaat?

De workshop “Modern Work & Security | Finance” gaat in op deze vraagstukken, toegespitst op de financiële sector. Daarbij is de insteek dat eisen en uitdagingen rondom security nooit op zichzelf staan, maar altijd een relatie hebben met compliance. Of het nu de AVG als brede wetgeving is, of het voldoen aan de Good Practices Informatie Beveiliging van de DNB, security en compliance liggen direct tegen elkaar aan, of overlappen elkaar zelfs.

We zoomen in op de mogelijkheden binnen Microsoft technologie om uw aanpak van (informatie-) beveiliging handen en voeten te geven en onze kennis van de instrumenten die Microsoft biedt. Naast een theoretisch kader, komen praktische cases uit de financiële sector voorbij en wordt belicht hoe vanuit compliance vraagstukken Microsoft technologie is ingezet om het gewenste resultaat te behalen.

Wat kunt u verwachten?

  • Security in de basis: hoe kunt u uw apps en identiteit het beste beveiligen? (Azure Active Directory)
  • Voorkom aanvallen door middel van AI en Automation (Defender for Office365)
  • Compliant worden en compliant blijven aan bijvoorbeeld de AVG. Hoe borg je dat?
  • Ook informatie moet beveiligd worden – labelen (informatiebeveiliging)
  • Voorkomen is beter dan genezen. Maak de medewerkers bewust.

Telkens gaan we op zoek naar het evenwicht tussen wat er moet vanuit wet- en regelgeving of vanuit toezichthouders, wat er kan vanuit een ICT perspectief en wat u als organisatie nodig heeft.

Tot slot belichten we Cloud Security Care, de cloud security solution van Motion10. Deze stelt uw organisatie in staat om voor IT én business een passend securitybeleid voor het werken in de Microsoft-cloud te realiseren. In de workshop beschrijven we hoe u deze aanpak kunt toepassen.

Voor wie is het bedoeld?
Chief Security Officers (CSO), Chief Information Officer (CIO), Chief Financial Officer (CFO), Data Protection Officer, Data Governance Officer, Head of IT, IT Security, IT Compliance, IT Operations, IT Data Governance

Deze workshop organiseren we in samenwerking met Microsoft. Deelname is gratis en de registratie verloopt via de Microsoft pagina. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.