IT: Gipsplaat of Fundament?

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven.

De Bouw- en installatiesector is er één die zeer innovatief is. Vele IoT (Internet of Things) toepassingen zorgen er nu al voor dat gebouwen “slim” worden. De investering in innovatie en IT zou bij elk bouwbedrijf op de agenda moeten staan. Het verandert immers de sector. Wat kunnen we doen met deze slimme technieken en hoe zien wij onszelf in een “smart industry”?

Op 18 mei 2017 organiseert Motion10 een seminar speciaal voor de bouw- en installatiesector. De middag draait om de digitale innovatie en het bestaansrecht van het bouwbedrijf. Aan de hand van drie praktijkvoorbeelden van gerenommeerde bouwbedrijven laten we zien wat de mogelijkheden zijn. Hoe hebben zij geïnvesteerd in IT? En wat zijn hun innovatieve plannen?

Programma:

• 13.00 – 14.00 uur Lunch op 150 meter hoogte
  • 14.00 – 14.45 uur Sessie 1: Baas BV: Klaar voor de toekomst met behulp van een DSP en BI dashboards.
  • 14.45 – 15.30 uur Sessie 2: Heijmans: BeSense, door middel van sensoren meer veiligheid en inzicht.
  • 15.30 – 15.45 uur Pauze
  • 15.45 – 16.30 uur Sessie 3: VolkerWessels: Inzicht door gebruik van Microsoft Azure en Power BI. Klaar om met het BIM aan de slag te gaan.
  • 16.30 – 17.30 uur Netwerkborrel

Wilt u meer weten over Business Intelligence, aansluiting met DSP (Digitaal Samenwerkings Platform) en Internet of Things, schrijf je dan vandaag nog in voor dit evenement. Laat u inspireren op 18 mei in Rotterdam. Locatie: 42ste verdieping De Rotterdam. Wilhelminakade 175, 3072 AP Rotterdam

Meer informatie over innovaties in de Bouw en Installatiesector? Klik hier om voor het laatste nieuws.

[gravityform id=”5″ title=”true” description=”false” ajax=”false”]