stichd verhoogt klantbeleving met de PitWall

18 februari 2021

stichd verhoogt klantbeleving met de PitWall

Dit webinar is al geweest. Heb je het gemist? Download onderaan de pagina de opnames van het webinar.

Veel organisaties worstelen met datagedreven werken. Hoe haal ik het maximale uit mijn data- en integratieplatform en hoe zorg ik dat mijn medewerkers meer kunnen halen uit data? Het is essentieel om vast te stellen welk resultaat je met data wil behalen: de gewenste bedrijfsdoelen. Of het in de route naar succes gaat om efficiënte proces automatisering en innovatie, het start met de basis op orde, de juiste infrastructuur. De PitWall, dé data- en integratieoplossing van Motion10 heeft als doel het bijdragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Motion10 heeft voor stichd in verschillende strategie- en architectuurworkshops de platform strategie, toekomstig IT-landschap en roadmap in kaart gebracht. Op basis daarvan hebben Motion10 en stichd de route bepaald die met de PitWall zal worden gevolgd om de organisatiedoelstellingen te realiseren. Zodoende kan stichd de maximale waarde uit alle data halen en snel stappen zetten die tot meetbaar resultaat leiden.

In het webinar ‘stichd verhoogt klantbeleving met de PitWall’ dat plaatsvond op donderdag 18 februari vertelden Lars Bouwens (Data & Analytics Consultant bij Motion10), Emiel Kool (Solution Lead Azure & Integration bij Motion10) en Marwin Slaats (Enterprise Architect bij stichd) u wat de PitWall is, waarom stichd deze strategische keuze heeft gemaakt en wat het verwacht te bereiken met deze data- en integratieoplossing van Motion10.

Wat leer je tijdens dit webinar:

  • Wat is de PitWall, dé data- en integratieoplossing van Motion10?
  • Welke route hebben Motion10 en stichd samen gekozen?
  • Wat verwacht stichd te bereiken met de PitWall? Wat zijn de eerste successen?
  • Ruimte voor Q&A

 

Webinar ‘stichd verhoogt de klantbeleving met de PitWall’ gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit live event alsnog te bekijken. Wil je de volgende keer ook (virtueel) aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer inspiratie