Menu

Aandacht voor verandering is essentieel voor de adoptie van IT-oplossingen.

In deze tijd is verandering de enige constante en de kansen/noodzaak van digitalisering liggen in het vooruitzicht. Echter wordt de eindstreep van IT projecten getrokken bij de installatie/inrichting van het product en wordt het behalen van de gewenste eindresultaten niet geborgd. Op 18 september 2018 organiseren we daarom het evenement “Verandering in IT is mensenwerk”.

Een succesvol project is er één dat resultaten oplevert. Iets wat niet (goed) door medewerkers/collega’s gebruikt wordt, is géén succesvol project. U wilt ervoor zorgen dat de mensen in uw organisatie gebruik gaan maken van deze nieuwe mogelijkheden die hen helpen bij het behalen van hun doelstellingen. Zodra ze die doelstellingen behalen, kunt u spreken van een succesvol project.

Juist daarom is verandermanagement belangrijk bij een IT-project. Elke IT implementatie betekent verandering in uw organisatie en bij uw medewerkers. Het blijft mensenwerk. Aandacht voor deze verandering en het begeleiden van die verandering is noodzakelijk voor adoptie van IT oplossingen. Tijdens deze middag geven we in een aantal sessies meer informatie over “Verandering” en “Adoptie”. De sessies vertellen u meer over het veranderen van A naar B, het belang en de leidende rol van een organisatie tijdens de digitale transformatie (en waarom dit vaak vergeten wordt), maar we laten u ook praktische toepassingen zien. De belangrijkste boodschap van deze dag: Het gaat niet om de techniek, maar om de mens!

Thema’s:

  • Verandering als enige constante
  • Verandering is mensenwerk, ook bij IT-projecten
  • Succesvol van A naar B, hoe gaat u het verandertraject in?
  • Slimmer online werken en samenwerken
  • Het ABC van verandermanagement
  • Cultuur en gedrag van organisaties is belangrijk bij verandering i.r.t. IT-projecten
  • Belang en leidende rol van de organisatie tijdens de digitale transformatie
  • Aandacht en begeleiding van verandering is noodzakelijk voor adoptie van IT-projecten

Programma

Het programma biedt een mooie combinatie van theoretische en praktische toepassingen om direct zelf mee aan de slag te gaan. Jeroen Jansen (Microsoft), Erik Steketee (Prosci), en Bas van Gool (1uur.nu) staan op 18 september klaar voor al uw vragen. Het programma is van 14:00 tot 18:00 uur. U bent vanaf 13.30 uur welkom voor een lekker kopje koffie/thee en een prachtig uitzicht op de stad Rotterdam.

Wilt u meer weten over onze verander- en adoptiemethodiek? Download dan onze de whitepaper: Een succesvolle digitale werkomgeving.

Waarom komt u naar dit evenement?

Wanneer IT-projecten binnen uw organisatie niet omarmd worden en u een oplossing zoekt om het project toch succesvol te maken. Als u geïnteresseerd bent in verandermanagement rondom IT-projecten en de adoptie van deze projecten. Als u een verandering succesvol wilt maken in uw organisatie.

Na dit evenement heeft u direct praktische kennis en toepassingen, en bent u op de hoogte van welk pad u zou kunnen bewandelen om mensen in de verandering mee te krijgen, met adoptie als ultiem doel.

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Voor alle management functies die te maken hebben met IT-gerelateerde projecten zoals: IT-manager, Communicatiemanagers, HR-managers, Informatiemanagers, Opleidingscoördinatoren, Verandermanagers. Bent u zelf IT-manager, neem dan één van de andere managers mee, zodat jullie samen geïnspireerd worden. Schrijf u vandaag nog in.

Locatie: 42ste verdieping De Rotterdam. Wilhelminakade 175, 3072 AP Rotterdam

Event: Veranderen in de IT is mensenwerk gemist?

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven.

Bekijk de video voor de key take-aways en een sfeerimpressie. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze events? Blijf op de hoogte van opkomende events en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Een succesvol project is er één dat resultaten oplevert, u wilt er voor zorgen dat de mensen in uw organisatie gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden.”