Menu

Aandacht voor verandering is essentieel voor de adoptie van IT-oplossingen.

In deze tijd is verandering de enige constante. Zonder verandermanagement en adoptie faalt elk IT-project, en daarmee de gehele digitale transformatie. Het blijft mensenwerk. Aandacht voor de verandering en het begeleiden van die verandering is noodzakelijk voor adoptie van IT oplossingen. Op 18 september 2018 organiseren we daarom het evenement “Veranderen in de IT is mensenwerk”.

Tijdens deze middag geven we in een aantal sessies meer informatie over “Verandering” en “Adoptie”. Het programma richt zich op effectief verandermanagement, succesvol veranderen van A naar B, slimmer samenwerken en het belang en de leidende rol van een organisatie tijdens de digitale transformatie (en waarom dit vaak vergeten wordt). Een mooie combinatie van theoretische en praktische toepassingen om direct zelf mee aan de slag te gaan. Jeroen Jansen (Microsoft), Erik Steketee (Prosci), en Bas van Gool (1uur.nu) staan op 18 september klaar voor al uw vragen. Verandering is mensenwerk, ook bij IT-projecten.

Thema’s:

  • Verandering als enige constante
  • Verandering is mensenwerk, ook bij IT-projecten
  • Succesvol van A naar B, hoe gaat u het verandertraject in?
  • Slimmer online werken en samenwerken
  • Het ABC van verandermanagement
  • Cultuur en gedrag van organisaties is belangrijk bij verandering i.r.t. IT-projecten
  • Belang en leidende rol van de organisatie tijdens de digitale transformatie
  • Aandacht en begeleiding van verandering is noodzakelijk voor adoptie van IT-projecten

Programma

Het programma is van 14:00 tot 18:00 uur. U bent vanaf 13.30 uur welkom voor een lekker kopje koffie/thee en een prachtig uitzicht op de stad Rotterdam.

Wilt u meer weten over onze verander- en adoptiemethodiek? Download dan onze de whitepaper: Een succesvolle digitale werkomgeving.

Waarom komt u naar dit evenement?

Wanneer IT-projecten binnen uw organisatie niet omarmd worden en u een oplossing zoekt om het project toch succesvol te maken. Als u geïnteresseerd bent in verandermanagement rondom IT-projecten en de adoptie van deze projecten. Als u een verandering succesvol wilt maken in uw organisatie.

Na dit evenement heeft u direct praktische kennis en toepassingen, en bent u op de hoogte van welk pad u zou kunnen bewandelen om mensen in de verandering mee te krijgen, met adoptie als ultiem doel.

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Voor alle management functies die te maken hebben met IT-gerelateerde projecten zoals: IT-manager, Communicatiemanagers, HR-managers, Informatiemanagers, Opleidingscoördinatoren, Verandermanagers. Bent u zelf IT-manager, neem dan één van de andere managers mee, zodat jullie samen geïnspireerd worden. Schrijf u vandaag nog in.

Locatie: 42ste verdieping De Rotterdam. Wilhelminakade 175, 3072 AP Rotterdam