Menu

Aantoonbaar AVG/GDPR compliant worden

U hoort en leest de laatste tijd veel over AVG compliance. Maar hoe gaat u in de praktijk aan de slag? Welke stappen moet u nu nemen, welke informatie heeft u nodig en wie kan u hierbij helpen? Om u op weg te helpen organiseren we op 10 april 2018, van 14.00 tot 15.00 uur een tweede webinar rondom de AVG. Of u nu al bezig bent met deze regelgeving of nog moet starten; dit webinar gaat u helpen om de reis naar AVG-compliance overzichtelijk te maken.

De laatste tijd is er veel nieuws rondom het thema AVG. Logisch ook; deze nieuwe regelgeving heeft betrekking op alle organisaties die persoonlijke data verzamelen, opslaan, analyseren en gebruiken. Het lekken van deze data heeft grote gevolgen, denk bijvoorbeeld aan hoge boetes of imagoschade. Hoe zorgt u ervoor dat alle processen in uw organisatie op tijd compliant werken?

Het webinar

Het webinar “Aan de slag met AVG” staat onder de leiding van Audittrail en Motion10. Aantoonbaar AVG/GDPR compliant worden en blijven vereist kennis van en inzicht in de wet, informatiestromen, processen, inrichting en gebruik van uw digitale werkplek. Audittrail, Mavim en Motion10 bundelen hun expertises om u hierbij te helpen. We laten u in het webinar stapsgewijs zien waar u aan moet denken, en hoe u de reis naar compliance aan kunt pakken. Schrijf u vandaag nog in.

Van tevoren meer achtergrondinformatie? Bekijk de nieuwe website: www.aandeslagmetavg.nl

PS. Lukt het niet om op dit tijdstip live mee te kijken? Schrijf u dan toch in, we delen namelijk de opname. 

Webinar: Aan de Slag met AVG gemist?

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven.

Bekijk de video voor de key take-aways en een sfeerimpressie. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze events? Blijf op de hoogte van opkomende events en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Audittrail, Mavim en Motion10 bundelen hun expertises om u hierbij te helpen. We laten u in het webinar stapsgewijs zien waar u aan moet denken, en hoe u de reis naar compliance aan kunt pakken.”