Menu

Voor iedereen die de maximale winst uit de digitale werkplek wil halen

Op woensdag 21 juni, van 15:00 tot 16:00 organiseert Motion10 wederom het webinar ‘Adoptie van de digitale werkplek’. Het succes van een digitale werkplek valt of staat met het omarmen ervan door de hele organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen enthousiast worden van de nieuwe tools en omgeving, en ermee aan de slag gaan? Hoe manage je de verandering in de organisatie? Het webinar zal naast een kort theoretisch gedeelte vooral de focus hebben op praktische tips en voorbeelden rondom adoptie. We moedigen aanwezigen vooral ook aan om veel vragen te stellen aan Bastiaan en Rick, onze adoptie-experts. Vanwege veel positieve reacties na het eerste webinar over adoptie, organiseren we dit webinar voor een tweede keer. 

Het programma in het kort

  • Korte introductie van Bastiaan en Rick, en Motion10;
  • De achterliggende theorie over adoptie van de digitale werkplek en verandermanagement;
  • Praktijkvoorbeelden van hoe adoptie bij verschillende organisaties is bewerkstelligd of verbeterd, en drie belangrijke tips;
  • Vragen stellen – we nodigen deelnemers aan zoveel mogelijk vragen te stellen, we willen dat je na deze sessie daadwerkelijk praktisch aan de slag kunt!
  • Afsluiting.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar laat je zien hoe je op praktische wijze snel meer mensen in jouw organisatie enthousiast aan de slag krijgt met functionaliteiten in Office 365. Dus: als je jezelf, jouw team, of jouw organisatie wilt helpen wendbaarder en en meer flexibel samen te werken, wil je dit webinar niet missen.

Meld u direct aan!

Meld je nu alvast aan voor het webinar 'adoptie van de digitale werkomgeving'

Via deze link kan je jezelf alvast aanmelden. Je ontvangt een bevestigingsmail met verdere informatie. Zet het webinar alvast in jouw agenda. Tot dan! Wilt je je alvast voorbereiden en inspiratie opdoen rondom adoptie van de digitale werkplek? Bekijk dan alvast de volgende links: