Menu

Hoe zorgt u ervoor dat die digitale werkomgeving breed omarmd en effectief gebruikt wordt?

Op woensdag 22 november van 15:00 tot 16:00 uur organiseert Motion10 voor de derde keer een webinar rondom verandermanagement m.b.t. de digitale werkplek. Het succes van een digitale werkplek valt of staat met het omarmen ervan door de hele organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen enthousiast worden van de nieuwe tools en omgeving, en ermee aan de slag gaan? Hoe manage je de verandering in de organisatie? 

Het webinar zal naast een kort theoretisch gedeelte vooral de focus hebben op praktische tips en voorbeelden rondom adoptie. We moedigen aanwezigen vooral ook aan om veel vragen te stellen aan Bastiaan en Rick, onze adoptie-experts.

Wat gaat u leren tijdens dit webinar?

  • Krijgt u een kijkje in de keuken van verandering
  • Weet u wat de uitdagingen/aandachtspunten zijn voor organisaties m.b.t. verandering & adoptie
  • Weet u meer over een gedegen adoptie-aanpak

Dit webinar laat u zien hoe u op praktische wijze snel meer mensen in uw organisatie enthousiast aan de slag krijgt met functionaliteiten in Office 365. Dus: als u uzelf, uw team of uw organisatie wilt helpen wendbaarder en en meer flexibel samen te werken, wilt u dit webinar niet missen.

Webinar: Changemanagement Digitale werkplek gemist?

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven.

Bekijk de video voor de key take-aways en een sfeerimpressie. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze events of webinars? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

In het kort

“Dit webinar laat u zien hoe u op praktische wijze snel meer mensen in uw organisatie enthousiast aan de slag krijgt met functionaliteiten in Office 365.”