Webinar: Cloud revolution, Azure & Outsystems

07 februari 2019

Webinar gemist? Bekijk de video!

Dit live-webinar heeft al plaatsgevonden. Heeft u dit webinar gemist? Download de video van dit webinar hier.

Low code development maakt het mogelijk om sneller te kunnen innoveren. Als u uw cloud- of hybride Microsoft-gebaseerde IT-landschap wilt aanvullen met de mogelijkheid om supersnel nieuwe applicaties te ontwikkelen, is Outsystems voor u waarschijnlijk de beste keuze. Motion10 organiseerde een webinar op 7 februari 2019, waarin we meer vertelden over hoe u uw cloud transitie met Azure en OutSystems kunt versnellen.

Snel en flexibel maar tegelijkertijd gestructureerd en veilig nieuwe apps en services ontwikkelen? Motion10 combineert de flexibiliteit en snelheid van OutSystems development met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om uw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen.

Wilt u ook weten hoe u met Microsoft Azure en OutSystems uw transitie naar de cloud kunt versnellen? Bekijk de video hieronder.

Key learnings van dit OutSystems webinar:

Tijdens het webinar op 7 februari 2019 leerde u:

  • Hoe OutSystems uw applicatielandschap zonder veel moeite snel kan helpen vernieuwen  ;
  • Op welke wijze Microsoft Azure en OutSystems uw organisatie in staat stellen om snel te innoveren door gebruik te maken van AI, IoT en meer; 
  • Waarom Microsoft Azure en OutSystems elkaar versterken.

 

Snel, veilig en gestructureerd applicaties ontwikkelen

Het low code platform OutSystems stelt organisaties in staat om snel en effectief applicaties, apps, websites e.d. uit te rollen vanwege de hoge productiviteit die met deze manier van software development kan worden behaald. Motion10 helpt klanten om dit op een gestructureerde en geïntegreerde manier te doen, waarbij ook goed meegedacht wordt met de organisatieverandering die dit teweeg brengt.

Webinar: Cloud Revolution: Azure & OutSystems gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit gratis webinar alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.