Webinar: De mens als sleutel voor succesvolle IT-projecten

25 april 2019

Begeleiding is een reden waarom change wel of niet lukt.

Dit live-webinar heeft al plaatsgevonden. Heb je dit webinar gemist? Download de video van dit webinar hier.

Trajecten rondom digitale transformatie lopen vaak vast op adoptie; de acceptatie en (breed gedragen) gebruik van nieuwe tools door de organisatie en haar medewerkers. Dat betekent dat investeringen niet ten volste benut worden, of zelfs grotendeels onbenut blijven waardoor dit onder de streep verlies oplevert.  Alleen door jouw medewerkers pro-actief en gestructureerd te begeleiden bij IT-projecten, kunnen de gewenste resultaten echt behaald worden. 

Daarom organiseerden we op 25 april, van 14:00 tot 15:00 uur, het webinar: ‘De mens als sleutel voor succesvolle IT-projecten’. Door te starten met het begeleiden van de organisatie en de medewerkers centraal te stellen tijdens de uitrol, zal het voor organisatie makkelijker worden om innovatief te werken en wendbaar te blijven. Dan ben je flexibel genoeg in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en op de continu veranderende wensen van je klant.

Slim, agile en innovatief samenwerken begint bij adoptie van de digitale werkomgeving.

Onze specialisten Claudia Tuinman en Rick de Vries delen tijdens dit webinar van 30 minuten hun kennis over adoptie en verandermanagement bij IT-projecten. Deze webinar is interessant voor alle managementfuncties die te maken hebben met IT-gerelateerde projecten zoals: IT-manager, Communicatiemanagers, HR-managers, Informatiemanagers, Opleidingscoördinatoren en Verandermanagers. Ben je zelf IT-manager, kijk dan samen met een van de andere managers, zodat jullie samen geïnspireerd worden.

Key learnings van dit webinar:

  • Weet je al wat de gewenste resultaten zijn van de verandering? Welke strategie heeft de meeste positieve impact op de gewenste resultaten?
  • Waarom is de mens de sleutel voor succesvolle IT-projecten?
  • Hoe maken we het project tot een succes?

Het begeleiden van de verandering maakt of op de gewenste resultaten worden behaald, op organisatie en op medewerker niveau.

Webinar: De mens als sleutel voor succesvolle IT-projecten gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit gratis webinar alsnog te bekijken. Wil je de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.