Menu

Van traditionele desktop naar browser-based werkplek.

Hoe krijg je via één ingang, overal en altijd, toegang tot alle applicaties en informatiebronnen om je werk te kunnen doen? Experts Peter de Vries en Vincent van Steenderen vertellen u in een webinar van 40 minuten meer over invulling van Werkplek365. Op 5 juni, van 13.30 tot 14.30 uur organiseren we een webinar: Een andere kijk op de digitale werkplek. 

Tegenwoordig werken nog steeds veel organisaties via een hybride omgeving. Remote werken wordt dan via Remote Desktop toepassingen mogelijk gemaakt. Veel medewerkers ervaren deze hybride omgeving als omslachtig. Een oplossing hiervoor is simpel: een centrale ingang voor alle applicaties en informatiebronnen. Wij noemen het: Werkplek365.

Onder de naam Werkplek365 biedt Motion10 een complete, browser-gebaseerde Digitale Werkplek. Met deze Werkplek365 vereenvoudigen we de manier waarop mensen werken. Dit door de traditionele desktop overbodig te maken met een browser-based werkplek.

Zien is geloven

Experts Peter de Vries en Vincent van Steenderen vertellen u in een webinar van 40 minuten meer over invulling van Werkplek365. Wat zijn de uitdagingen op het gebied van de digitale werkplek, zoals; Hoe krijg je via één ingang, overal en altijd, toegang tot alle applicaties en informatiebronnen om je werk te kunnen doen? Hoe kan de oplossing “Werkplek365” voor u werken en waarom kan onze aanpak u helpen de implementatie succesvol te maken?

Een andere kijk op de digitale werkplek

Leer meer over “Werkplek365” en bied uw medewerkers de mogelijkheid om via één centrale ingang toegang te krijgen tot een gepersonaliseerde omgeving met zijn/haar documenten, projecten, teams, overzichten, lokale en web apps etc.

Key learnings van dit webinar:

  • Hoe ziet een digitale werkplek voor alle applicaties, afgestemd op de organisatie, via één interface eruit?
  • Waarom de digitale werkplek meer is dan alleen Windows en Office 365.
  • Deze digitale werkplek is overal beschikbaar, dus niet alleen op kantoor, maar ook vanaf thuis of op uw mobiel.
  • Hoe u web-, lokaal- en gehoste legacy-applicaties via één interface kunt benaderen.
  • Welke aanpak het beste werkt om de digitale werkplek in te richten.

Schrijf u in voor dit webinar en verrijk uw kennis m.b.t. de digitale werkplek met “Werkplek365”. Wanneer u niet bij het webinar aanwezig kunt zijn, is dat geen probleem. We sturen u achteraf een email met de link naar de video van het webinar.

Meld u nu aan!

'