Webinar: Een andere kijk op de digitale werkplek

05 juni 2019

Van traditionele desktop naar browser-based werkplek.

Dit live-webinar heeft al plaatsgevonden. Heeft u dit webinar gemist? Download de video van dit webinar hier.

Hoe krijg je via één ingang, overal en altijd, toegang tot alle applicaties en informatiebronnen om je werk te kunnen doen? Experts Peter de Vries en Vincent van Steenderen vertellen u in dit webinar van ongeveer 30 minuten meer over invulling van de Motion10 Werkplek. Op 5 juni, van 13.30 tot 14.30 uur organiseerden we een webinar: Een andere kijk op de digitale werkplek. Onderaan de pagina vindt u de volledige video. 

Tegenwoordig werken nog steeds veel organisaties via een hybride omgeving. Remote werken wordt dan via Remote Desktop toepassingen mogelijk gemaakt. Veel medewerkers ervaren deze hybride omgeving als omslachtig. Een oplossing hiervoor is simpel: een centrale ingang voor alle applicaties en informatiebronnen. Wij noemen het: Motion10 Werkplek.

Onder de naam “Motion10 Werkplek” biedt Motion10 een complete, browser-gebaseerde Digitale Werkplek. Met deze mogelijkheid vereenvoudigen we de manier waarop mensen werken. Dit door de traditionele desktop overbodig te maken met een browser-based werkplek.

Zien is geloven

Experts Peter de Vries en Vincent van Steenderen vertelden u in dit webinar van ongeveer 30 minuten meer over invulling van de digitale werkplek. Wat zijn de uitdagingen op het gebied van de digitale werkplek, zoals; Hoe krijg je via één ingang, overal en altijd, toegang tot alle applicaties en informatiebronnen om je werk te kunnen doen? Hoe kan de oplossing “Motion10 Werkplek” voor u werken en waarom kan onze aanpak u helpen de implementatie succesvol te maken?

Een andere kijk op de digitale werkplek

Biedt uw medewerkers de mogelijkheid om via één centrale ingang toegang te krijgen tot een gepersonaliseerde omgeving met zijn/haar documenten, projecten, teams, overzichten, lokale en web apps etc.

Key learnings van dit webinar:

  • Hoe ziet een digitale werkplek voor alle applicaties, afgestemd op de organisatie, via één interface eruit?
  • Waarom de digitale werkplek meer is dan alleen Windows en Office 365.
  • Deze digitale werkplek is overal beschikbaar, dus niet alleen op kantoor, maar ook vanaf thuis of op uw mobiel.
  • Hoe u web-, lokaal- en gehoste legacy-applicaties via één interface kunt benaderen.
  • Welke aanpak het beste werkt om de digitale werkplek in te richten.

Webinar: Een andere kijk op de digitale werkplek gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit gratis webinar alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.