Webinar: Het geheim achter de data-gedreven woningcorporaties 

23 april 2020

Webinar: Het geheim achter de data-gedreven woningcorporaties

Dit live-webinar is al geweest. Heeft u dit webinar gemist? Download de video van dit webinar hier.

Het is een tijd waarin elke organisatie onderhevig is aan digitale transformatie. In dit webinar behandelen we de uitdagingen op het gebied van data-gedreven werken binnen de woningcorporaties. Woon365 is hét dataplatform voor woningcorporaties, ontstaan vanuit de behoefte van de sector.  

Het gezamenlijke model zorgt voor een basis-dataplatform, gebaseerd op een generiek datamodel voor woningcorporaties. Dit zorgt voor lage instapkosten, in de vorm van een maandelijks abonnementsmodel. 

Binnen Woon365 kunnen woningcorporaties dashboards kosteloos met elkaar delen, waardoor ze van elkaars kennis en innovatie kunnen profiteren. 

Tijdens het webinar ‘Het geheim achter de data-gedreven woningcorporaties op donderdag 23 april gingen wij dieper in op het Woon365 platform en wierpen wij een blik op de toekomst. Woningcorporatie Mooiland was te gast en vertelde u meer over hun ervaringen met Woon365 en liet u een live demo zien van een set aan dashboards welke draaien op het platform. Bent u ook benieuwd naar de voordelen van Woon365, hoe u als organisatie data-gedreven kunt werken en hoe u dit samen met andere woningcorporaties kunt realiseren?  

Programma

We staan stil bij de volgende onderwerpen: 

  • Woon365: Het ontstaan en het product 
  • Waar staan we nu en wat kan Woon365 voor jouw woningcorporatie betekenen?  

Praktijkvoorbeeld: Live demo van Woon365 door onze gastspreker, Piet HeinemansBusiness AnalistWoningcorporatie Mooiland 

  • Blik op de toekomst: Hoe kunt u data-gedreven gaan werk werken?
  • Vragenronde  

Webinar: Het geheim achter de data-gedreven woningcorporaties gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit gratis webinar alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Voor meer informatie over Woon365, kunt u kijken op onze website: www.woon365.nl. Of Download de trend paper “De toekomst van wonen”.