Webinar: Security en Compliance

29 januari 2019

De moderne én veilige werkplek

Dit live-webinar heeft al plaatsgevonden. Heeft u dit webinar gemist? Download de video van dit webinar hier.

Is uw organisatie al modern en veilig genoeg? Staat u ook voor de uitdaging om uw digitale werkomgeving veilig te houden? Door de digitale werkplek met Microsoft Office 365 hebben we meer dan ooit te maken met security- en compliance-vraagstukken.

In een tijd van digitale transformatie wordt informatie steeds beter toegankelijk, sneller en makkelijker gedeeld, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Vele organisaties zien in deze digitale transformatie dan ook een grote kans. Wanneer we echter spreken over bijvoorbeeld intellectueel eigendom en privacy gevoelige informatie, dan is deze voor organisaties van zeer groot belang.

Wilt u ook weten hoe u voor uw medewerkers een moderne en veilige werkplek kunt organiseren? Motion10 heeft 29 januari 2019 het webinar Security en Compliance georganiseerd om u daar meer inzichten over te geven. Hieronder kan u rustig het webinar terugkijken.

Key learnings van dit webinar:

  • Wat is een moderne werkplek met Office 365;
  • De bedreigingen op security gebied m.b.t. een moderne werkplek met Office 365;
  • Welke maatregelen u kunt treffen om compliant te zijn en te blijven;
  • Hoe u het veranderen van werkwijze kunt ondersteunen en optimaliseren.

Innovatieve informatiebeveiliging hoeft geen beperking te zijn, maar kan – indien slim ingezet – juist een business enabler zijn.

Onze security specialisten Albert Hoitingh, Ralph Blokpoel en Peter de Vries gaven u tijdens dit webinar van 30 minuten meer informatie over de security-uitdagingen die Microsoft Office 365 mee zich meebrengt. Het webinar is interessant voor managers die te maken hebben met Office 365 en Security: Enterprise architecten, IT managers, CISO, Datamanagers en Business Intelligence managers, Communicatiemanagers, Informatiemanagers.

Meer informatie? Download nu onze nieuwe whitepaper over informatiebeveiliging en leer meer over hoe Innovatieve informatiebeveiliging uw digitale transformatie kan versnellen.

Webinar: Security en Compliance gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit gratis webinar alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.