Menu

De moderne én veilige werkplek

Is uw organisatie al modern en veilig genoeg? Staat u ook voor de uitdaging om uw digitale werkomgeving veilig te houden? Door de digitale werkplek met Microsoft Office 365 hebben we meer dan ooit te maken met security- en compliance-vraagstukken.

In een tijd van digitale transformatie wordt informatie steeds beter toegankelijk, sneller en makkelijker gedeeld, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Vele organisaties zien in deze digitale transformatie dan ook een grote kans. Wanneer we echter spreken over bijvoorbeeld intellectueel eigendom en privacy gevoelige informatie, dan is deze voor organisaties van zeer groot belang.

Wilt u ook weten hoe u voor uw medewerkers een moderne en veilige werkplek kunt organiseren? Meld u dan nu aan voor het webinar op 29 januari 2019 van 14.00 tot 15.00 uur.

Innovatieve informatiebeveiliging hoeft geen beperking te zijn, maar kan – indien slim ingezet – juist een business enabler zijn.

Onze security specialisten Albert Hoitingh, Ralph Blokpoel en Peter de Vries geven u tijdens dit webinar van 30 minuten meer informatie over de security-uitdagingen die Microsoft Office 365 mee zich meebrengt. Het webinar is interessant voor managers die te maken hebben met Office 365 en Security: Enterprise architecten, IT managers, CISO, Datamanagers en Business Intelligence managers, Communicatiemanagers, Informatiemanagers.

Key learnings van dit webinar:

  • wat is een moderne werkplek met Office 365;
  • de bedreigingen op security gebied m.b.t. een moderne werkplek met Office 365;
  • welke maatregelingen u kunt treffen om compliant te zijn en te blijven;
  • hoe u het veranderen van werkwijze kunt ondersteunen en optimaliseren.

 

Heeft u op dit moment vragen m.b.t. de veiligheid van uw moderne werkplek? Schrijf u in voor dit webinar, zodat we onze kennis over security compliance met u kunnen delen. Wanneer u niet bij het evenement aanwezig kunt zijn, is dat geen probleem. We sturen u achteraf de link naar de video van het webinar.

Meld u nu aan!