Durf te veranderen!

Dit live-webinar heeft al plaatsgevonden. Heeft u dit webinar gemist? Download de video van dit webinar hier.

Al 20 jaar proberen organisaties, zaakgericht werken binnen de organisatie te laten landen. Tot nu toe is het nog niet veel organisaties gelukt om dit succesvol te doen. Complete dossiers en bijbehorende documenten moeten up-to-date zijn en voldoen aan de archiefwet. De behoefte is dus groot om de status in het zaakdossier helder te hebben.

Op 12 juni van 14.00 tot 15.00 uur organiseerde Motion10 het webinar: Succesvol zaakgericht werken, samen met Waterschap Zuiderzeeland. Het is het waterschap gelukt om dit succesvol te doen met een goede adoptie van het nieuwe systeem. De volledige video vindt u onderaan deze pagina.

Via WebinarTV organiseerde we een interview tussen Andrea Bies (Waterschap Zuiderzeeland) en Eric van Waas (Motion10). Zij hebben meer verteld over de uitdagingen van dit project, maar ook de learnings en de resultaten. Andrea legt uit waarom een andere manier van kijken nodig is, om zaakgericht werken goed te laten landen in een organisatie. Ook laat Andrea via een live demo zien, hoe makkelijk en toegankelijk zaakgericht werken nu is bij het Waterschap.

Key learnings:

  • Om zaakgericht werken succesvol te doen, moet men “anders denken”;
  • Hoe u door anders te denken, de organisatie wendbaarder maakt en het voor de medewerkers eenvoudiger en toegankelijker;
  • Hoe u het vastgeroeste proces moet doorbreken om beter samen te werken en completere dossiers te krijgen;
  • Wat nodig is om de organisatie mee te krijgen in de verandering;
  • Welke tastbare resultaten het Waterschap heeft bereikt;
  • Via een live demo laat Andrea zelf zien hoe makkelijk en toegankelijk zaakgericht werken nu is bij het Waterschap.

Hungry for more? Wilt u meer weten over zaakgericht werken? Onderstaande links kunnen u meer vertellen:

Webinar: Succesvol zaakgericht werken gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit gratis webinar alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.