Menu

Inspelen op de behoefte van de eindgebruiker

Vaak worden in de IT nog altijd applicaties opgeleverd die nu niet goed aansluiten bij de behoefte van de eindgebruiker. Onze User Experience experts krijgen daarom steeds vaker de vraag om even mee te kijken met de eindgebruikers en samen met hen de requirements in kaart te brengen. Door dit samen te doen, ontstaat er uiteindelijk een grafisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing. Wat is uw visie en inzicht op het gebruik van User Experience Design bij IT-projecten?

Door gebruik te maken van User Experience Design kunt u ervoor zorgen dat uw IT-projecten en gemaakte oplossingen goed worden geaccepteerd door de gebruikers. Om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden van User Experience, organiseert Motion10 op 3 oktober het webinar: User Experience-aanpak bij IT-projecten.

Waarom User Experience inzetten bij IT-projecten?

In dit webinar van 30 minuten leggen experts Daniel Treuren en John Wilson uit waarom UX zo belangrijk is in het algemeen, maar zeker bij IT-projecten. In de markt wordt User Experience soms ook wel gebruikersvriendelijkheid genoemd. De doelstelling is om u te inspireren en uiteindelijk de succesfactor van het resultaat te verhogen door de eindgebruiker centraal te stellen bij het ontwerp van een (IT-)oplossing.

Wilt u na dit webinar meer de diepte in gaan over dit onderwerp? We organiseren op 21 november een seminar over User Experience in De Rotterdam, genaamd: Better, Stronger, Faster. De toegevoegde waarde van UX bij IT-projecten. 

Key take-aways

Dit zijn de key take-aways van dit webinar:

  • Het ontstaan van User Experience Design en de reden waarom het momenteel een “hot topic” is;
  • De toegevoegde waarde van User Experience Design;
  • De succesfactoren om de eindgebruiker centraal te stellen en vanaf het begin af aan mee te nemen;
  • Hoe ontwikkel je eindproducten die voor de eindgebruiker relevant zijn.

Wil jij als IT-manager ook tot de kern komen van de behoefte van jouw eindgebruiker? Schrijf u vandaag nog in voor dit webinar en mis de inzichten niet. Het webinar is op 3 oktober van 14.00 tot 14.30 uur. Lees ter voorbereiding op dit webinar ook eens deze blog die John eerder schreef.

Aanmelden

Voor wie is dit webinar geschikt?

Dit webinar wordt georganiseerd voor alle managementfuncties die te maken hebben met IT, zoals:

  • IT-managers
  • Teamlead IT
  • Verantwoordelijk voor IT
  • Ontwikkelaars

Meld u nu aan!

'