Maak Low code succesvol met behulp van UX

12 mei 2020

Webinar: Maak Low code succesvol met behulp van UX

Dit live-webinar is al geweest. Heeft u dit webinar gemist? Bekijk onderaan de pagina de opname van het webinar. 

Wist u dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om een low code platform in te zetten om de levering van applicaties en daarmee hun digitale transformatie te versnellen? Een low code platform stelt hen in staat om sneller en flexibeler te reageren op veranderingen binnen het bedrijf, de keten, de markt en/of in technologie.

Door de inzet van een low code platform zijn bedrijven in staat om de time-to-market te verkorten en sneller business value te genereren. Gartner schat in dat rond 2024 low code applicatieontwikkeling verantwoordelijk is voor meer dan 65% van de totale applicatieontwikkeling.

De beschikking hebben over een low code platform is één, maar uiteindelijk zijn het de mensen en processen in het hart van uw organisatie die echt voor verandering en digitale transformatie zullen zorgen.

Webinar: Maak Low code succesvol met behulp van UX gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om het webinar alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Inspiratie opdoen?

We hebben al eerder gesproken over User Experience en Low code. Hieronder wat tips om alvast wat informatie over UX en Low code tot u te nemen: