Webinarreeks: security en governance optimaliseren

01 maart 2021

Relaxed werken dankzij optimale cybersecurity

Of je nou een klein bedrijf bent of een multinational, je werkt onbevangen als je weet dat het met jouw cybersecurity wel goed zit. Maar is dit bij jouw organisatie allemaal goed geregeld? Heb je grip op alle apparaten, accounts en data? En als je slachtoffer wordt van cybercrime, ben je dan weer snel in bedrijf? Met de kennis van onze webinarreeks regelt je de cybersecurity van A tot Z, en dat geeft een gerust gevoel!

Samenwerken én security optimaliseren
Digitale technologie moet collega’s, klanten en ketenpartners verbinden, maar mag niet ten koste van jouw security en continuïteit gaan. Zeker nu veel medewerkers thuiswerken is dit belangrijker dan ooit. Motion10 geeft samen met Microsoft in een 16- delige webinarreeks tips over alle facetten van security, privacy en compliance. Hiermee voorkom je stilstand, datalekken en een deuk in jouw imago! Het is daarom de hoogste tijd om je te wapenen tegen cybercrime en tegelijkertijd iedereen optimaal samen te laten werken.

Wapen je tegen cybercrime en kies uit de 16 webinars
Heb je een IT-rol en wil je jouw organisatie modern en gestroomlijnd samen laten werken, maar dan wel veilig en volgens wet- en regelgeving? Dan mag je deze webinarreeks niet missen. Schrijf je in voor één of meerdere gratis sessies en zie hoe jouw dataveiligheid én productiviteit verbeterd. De sessies zijn onderverdeeld in vier thema’s:

  • Slimme security;
  • Veilig samenwerken;
  • Transparante bedrijfsvoering;
  • Governance en compliance.

Heb je vragen? Specialisten staan tijdens de interactieve webinars klaar om ze te beantwoorden.
Reserveer snel jouw virtuele stoel!

De registratie voor dit evenement is gesloten. Voor meer informatie over dit onderwerp klik hier.