Webinarreeks: security en governance optimaliseren

01 maart 2021

Relaxed werken dankzij optimale cybersecurity

Of u nou een klein bedrijf bent of een multinational, u werkt onbevangen als u weet dat het met uw cybersecurity wel goed zit. Maar is dit bij uw organisatie allemaal goed geregeld? Heeft u grip op alle apparaten, accounts en data? En als u slachtoffer wordt van cybercrime, bent u dan weer snel in bedrijf? Met de kennis van onze webinarreeks regelt u de cybersecurity van A tot Z, en dat geeft een gerust gevoel!

Samenwerken én security optimaliseren
Digitale technologie moet collega’s, klanten en ketenpartners verbinden, maar mag niet ten koste van uw security en continuïteit gaan. Zeker nu veel medewerkers thuiswerken is dit belangrijker dan ooit. Motion10 geeft samen met Microsoft in een 16- delige webinarreeks tips over alle facetten van security, privacy en compliance. Hiermee voorkomt u stilstand, datalekken en een deuk in uw imago! Het is daarom de hoogste tijd om u te wapenen tegen cybercrime en tegelijkertijd iedereen optimaal samen te laten werken.

Wapen u tegen cybercrime en kies uit de 16 webinars
Heeft u een IT-rol en wilt u uw organisatie modern en gestroomlijnd samen laten werken, maar dan wel veilig en volgens wet- en regelgeving? Dan mag u deze webinarreeks niet missen. Schrijf u in voor één of meerdere gratis sessies en zie hoe uw dataveiligheid én productiviteit verbeterd. De sessies zijn onderverdeeld in vier thema’s:

  • Slimme security;
  • Veilig samenwerken;
  • Transparante bedrijfsvoering;
  • Governance en compliance.

Heeft u vragen? Specialisten staan tijdens de interactieve webinars klaar om ze te beantwoorden.
Reserveer snel uw virtuele stoel!

De registratie voor dit evenement is gesloten. Voor meer informatie over dit onderwerp klik hier.