Webinars: online samenwerken met Microsoft Teams

07 april 2020

Online samenwerking met Microsoft Teams

Dit live-webinar is al geweest. Heeft u dit webinar gemist? Bekijk onderaan de pagina de opnamens van de webinars. 

Iedere organisatie in Nederland neemt op dit moment maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Een belangrijke maatregel die veel organisaties doorvoeren is het zo veel mogelijk vanuit huis kunnen werken. Maar hoe faciliteer je dit zo goed mogelijk vanuit de organisatie, en hoe gebruik je de daarvoor beschikbare tooling zo slim en efficiënt mogelijk? Door Microsoft Teams in te zetten kunnen medewerkers gemakkelijk vanaf thuis aan de slag.

Microsoft Teams is het samenwerkplatform van Microsoft. Binnen Microsoft Teams kunnen medewerkers documenten opslaan, delen en tegelijkertijd in die documenten samenwerken. Daarnaast ondersteunt Microsoft Teams allerlei vormen van communicatie zoals chatten, bellen, beeldbellen en digitaal vergaderen. Op afstand vergaderen wordt zo heel gemakkelijk.

Wij organiseerden op dinsdag 7 april twee webinars rondom het gebruik van Microsoft Teams:

Webinar: Slim en efficiënt online samenwerken met Microsoft Teams

In ons webinar ‘Slim en efficiënt online samenwerken met Microsoft Teams’ gingen specialisten Albert Hoitingh (Solution Architect) en Claudia Tuinman (Change Consultant) in op de functionaliteit van Teams en hoe dit versneld uitgerold kan worden. Hierbij hielden zij rekening met de adoptie van deze digitale werkomgeving en gaven zij adviezen op het gebied van beleids- en veiligheidsmaatregelen. Benieuwd of Teams ook voor u de juiste oplossing is? Klik hieronder voor de opname van het webinar.

 

Webinar: Tips & Tricks met Teams

Bent u al bekend met Teams, maar nieuwsgierig naar de laatste updates en hoe u hier nog efficiënter mee kan werken? Omdat er, juist in deze tijd, meer behoefte is aan uitleg en ondersteuning organiseerden wij het webinar ‘Tips & Tricks met Teams’. Experts Vincent van Steenderen (Functional Consultant) en Claudia Tuinman (Change Consultant) lieten u zien hoe u het maximale uit Teams haalt. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor de opname van het webinar.

 

Q&A
Naast de opnamens en slides hebben wij speciaal voor u een Q&A lijst opgesteld met meestgestelde vragen en antwoorden die tijdens de webinars ter sprake kwamen. Klik hier voor de Q&A

Direct beginnen of meer informatie?

Heeft u alsnog vragen over de implementatie of de beste manier om dit aan te pakken? Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Peter de Vries, Managing Consultant Business Productivity bij Motion10.