Webinarserie: Low code, High impact!

07 juli 2022

Business Applications Webinar – Low code, High impact: Gemeente Rotterdam

Dit webinar is reeds geweest. Klik hier om het webinar terug te kijken. 

Microsoft Solutions-partners Motion10, Sogeti en Macaw organiseerden in samenwerking met Microsoft een webinarserie om de kracht van het Power Platform te laten zien. Tijdens zes webinars gingen we met klanten technisch de diepte in en lieten we zien hoe je het platform maximaal benut.

Op donderdag 7 juli van 10:00-11:00 uur organiseerden we samen met Gemeente Rotterdam het webinar Low code, High impact, waarin u meegenomen werd in de technische reis van de gemeente binnen het Power Platform.

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 was het lang onduidelijk welke coronarichtlijnen er zouden gelden. Toen definitief duidelijk werd dat huisvesting van groepen medewerkers in dezelfde ruimte en vrij verkeer over de werkvloer niet mogelijk zou zijn, was digitalisering voor de Gemeente Rotterdam de enige mogelijkheid om drie essentiële verkiezingsprocessen goed te laten verlopen. Deze digitaliseringslag is behaalt dankzij het Power Platform. Tijdens het webinar gingen we dieper in op: – Digitalisering van papierwerk – Snelheid en schaalbaarheid van Power Apps – Van prototype naar app binnen 48 uur – Integreren met het Power Platform

Sprekers: Jeroen op ’t Root (Projectmanager, Gemeente Rotterdam), Peter de Vries (Solution Lead, Motion10) en Mattijs Knol (Customer Success Manager, Microsoft). 

Benieuwd naar het technische verhaal achter de reis van Gemeente Rotterdam op het gebied van het Power Platform? Kijk het webinar dan hier terug.