Webinarserie: Low code, High impact!

20 mei 2022

Business Applications Webinar – Low code, High impact: woningcorporatie Mooiland

Dit webinar is reeds geweest.

Microsoft Gold-partners Motion10, Sogeti en Macaw organiseren in samenwerking met Microsoft een webinarserie om de kracht van het Power Platform te laten zien. Tijdens zes webinars gaan we met klanten technisch de diepte in en laten we zien hoe je het platform maximaal benut. 

Op vrijdag 20 mei van 10:00-11:00 uur organiseren we samen met woningcorporatie Mooiland het webinar Low code, High impact, waarin u meegenomen wordt in de technische reis van woningcorporatie Mooiland binnen het Power Platform. 

Woningcorporatie Mooiland streeft een hoog serviceniveau na voor hun bewoners. Dat vereist efficiënte werkprocessen en een foutloze overdracht tussen partners. Het automatiseren van vaak terugkerende administratieve handelingen helpt woningcorporatie Mooiland daarbij. Het Microsoft Power Platform is de verbinder die datastromen optimaliseert naar standaarden en zo werk uit handen neemt. Dat laatste gebeurt dankzij Robotic Process Automation (RPA), in de vorm van virtuele collega ‘Buddy’. 

Tijdens het webinar behandelen we de voorbereiding, inrichting en implementatie van RPA bij woningcorporatie Mooiland, gefocust op: 

  • Legacy applicaties 
  • Security & privacy 
  • Logging

Sprekers: Patrick van der Stappen (Data Scientist, woningcorporatie Mooiland), Eric van Waas (Power Platform Specialist), en Mattijs Knol (Customer Success Manager, Microsoft). 

Benieuwd naar het technische verhaal achter de reis van woningcorporatie Mooiland op het gebied van het Power Platform? Schrijf u dan nu in voor het webinar Low code, High impact op vrijdag 20 mei van 10:00-11:00 uur.