Menu

Nieuwe Nederlandstalige site met alles over het Microsoft dataplatform

Moderne organisaties hebben enorm veel informatie tot hun beschikking. Slimme analyse maakt deze informatie waardevol. Bijvoorbeeld omdat het de organisatie helpt om beter en sneller te beslissen. Met Microsoft Business Intelligence wordt u in staat gesteld om snel en op gecontroleerde wijze data te ontsluiten. En om op denksnelheid tot nieuwe inzichten te komen.

Hoe zorgt u ervoor dat er ruimte is voor innovatie en veranderende klantwensen? Een flexibel ingericht Microsoft business intelligence platform kan u daar goed bij helpen. Maar hoe bouw je zo’n dataplatform op? En hoe krijg je een organisatie zover dat ze daar optimaal gebruik van kan en wil maken?

Op de nieuwe Nederlandstalige site www.microsoft-businessintelligence.nl vindt u alles over het opbouwen van een Microsoft dataplatform voor uw organisatie. En daarbij alle informatie en praktische tips over hoe u uw organisatie meeneemt in de cultuurverandering die data-gedreven werken met zich meebrengt.

Digitale, Nederlandstalige bibliotheek over business intelligence en het Microsoft dataplatform

De site is bedoeld als digitale, Nederlandstalige bibliotheek voor iedereen die de echte kracht van data wil ontdekken. En voor iedereen die misschien al is begonnen met het creëren van die technologische mogelijkheden, maar in de praktijk het gebruik of het resultaat ervan ziet achterblijven.

Whitepapers, video’s en blogs

Op de website vindt u whitepapers van Motion10’s en Microsoft’s experts op het gebied van business intelligence, en video’s van het de Microsoft productteams voor SQL 2016 en Azure. De business paper “Meer customer centric met data” staat momenteel centraal. Deze paper is bedoeld voor CIO’s en business managers die willen weten waar te beginnen om meer data-driven te gaan werken. De stappen die we in die paper behandelen, kunnen u helpen die transitie gemakkelijker te maken.

Data-driven en customer centric werken

Op de blogpagina van de site kunt u binnenkort de nieuwste inzichten in het praktische gebruik van Microsoft business intelligence in een organisatie vinden. Ook zullen periodiek nieuwe whitepapers en video’s beschikbaar worden gemaakt. Alles vanuit de centrale vraag: hoe zorg je ervoor dat mensen in een organisatie data-gedreven en klantgericht gaan werken, en hoe ondersteun je die werkwijze met technologie?

Download direct de gratis paper

Wilt u de echte waarde van uw data ook niet onbenut laten? Bezoek dan nu direct de website. En download alvast de gratis paper.