Microsoft Azure kennisbank, event en workshop

Azure is het veelbesproken cloudplatform van Microsoft. De cloud, waarmee u supersnel zou kunnen innoveren, en tenminste de kracht van uw bestaande IT-omgeving zou kunnen vergroten en optimaliseren. Maar wat kunt u er nu precies mee? De mogelijkheden met Azure lijken bijna wel eindeloos; zowel voor integratie, dataopslag en analytics. Hoe maakt u een begin?

Nederlandse website over Microsoft Azure

Om die vragen te beantwoorden lanceert Motion10 www.microsoft-azure.nl. De eerste Nederlandse kennisbank met inspiratie en tips over Azure. Met centraal whitepapers van Motion10 en Microsoft, en video’s van het Azure productteam. Wat kan Azure bijvoorbeeld betekenen voor organisaties die ge├»nteresseerd zijn in de eerste stappen met het Internet of Things? Download gratis de whitepaper over IoT. Of over integratie in de cloud met Azure API Management.

Blog

Binnenkort beginnen we met het toevoegen van blogs aan de pagina, om ervoor te zorgen dat de kennis en ervaring die we opdoen rondom de mogelijkheden met Azure met u gedeeld wordt. Zo blijft u up-to-date.

Meer Azure inspiratie en een speciaal aanbod

Meer Azure inspiratie opdoen, of Azure zelf ervaren? Wist u al dat Motion10 in samenwerking met Microsoft een speciale workshop biedt voor organisaties die een proof of concept willen doen met Azure? Lees hier meer over hoe u een Azure workshop t.w.v. EUR 4000-, cadeau kunt krijgen. Bekijk ook het programma van het cloud architecture & analytics event van 13 september. U krijgt daar ook de gelegenheid om de Microsoft HoloLens uit te proberen. Deze inspiratie en praktische handvaten wilt u niet missen!