De toekomst van integratie

Eldert Grootenboer, Rob Fox, en Tomasso Groenendijk van Motion10 werkten samen met Steef-Jan Wiggers van Macaw aan het e-book “Modern Integration”. Gijs in ’t Veld, CTO van Motion10, schreef het voorwoord. Het e-book biedt een vijftal walkthroughs die u helpen de Microsoft Azure services en producten goed te leren kennen. Het e-book “Modern Integration” is gratis verkrijgbaar via de website van onze partner BizTalk 360.

Het e-book “Modern Integration” bespreekt verschillende moderne scenario’s voor systeemintegratie, waarbij het volledige Microsoft Integratieplatform wordt gebruikt, waaronder verscheidene Azure Services.

Microsoft integratiespecialisten Eldert Grootenboer, Rob Fox, Steef-Jan Wiggers en Tomasso Groenendijk creëerden vijf ‘labs’ voor de Global Integration Bootcamp van 2017. Het boek “Modern Integration” bevat deze vijf labs, zodat u de scenario’s zelf kunt uitproberen in uw eigen omgeving.

Moderne integratiescenario’s met Azure

Het boek gaat in op enkele moderne integratiescenario’s waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschillende componenten van Azure. Azure Service Bus, API Management, Logic Apps, API apps, Flow, Functions, Storage, IoT Hub, Stream Analytics, DocumentDB, en Power BI passeren de revue. Maar ook enkele on premise technologieën worden besproken, zoals de Enterprise Integration Pack, On Premise Data Gateway en BizTalk Server 2016.

In het boek krijgt u enkele walkthroughs om u inzicht te verschaffen over het bouwen van oplossingen met behulp van deze componenten. U leert zo de karakteristieken van de Microsoft Azure suite kennen en verkrijgt direct ook hands-on ervaring.

Meer inspiratie rondom Azure integration?

Om klaar te zijn voor de toekomst moeten organisatie flexibel zijn. Wendbaar. Efficiënt, ook in kosten. Dit maakt u bijvoorbeeld mogelijk met Azure Integratie. Uw mensen moeten gemakkelijk kunnen samenwerken en nieuwe ideeën moeten razendsnel uitgeprobeerd kunnen worden. Inzicht in processen en data moeten gecombineerd kunnen worden om ze te analyseren en te verbeteren. De verschillende componenten van Microsoft Azure maken dit alles mogelijk. Meer weten?