Azure IoT Hub en API management

Eldert Grootenboer en Tomasso Groenendijk, Application Integration specialisten van Motion10 spreken op TUGA IT 2017, dat georganiseerd wordt op het hoofdkantoor van Microsoft Portugal van 18 t/m 20 mei dit jaar. TUGA IT is een internationaal congres gericht op de nieuwste ontwikkelingen voor meerdere disciplines. Eldert spreekt tijdens het event over de Azure IoT Hub.

TUGA IT

De missie van TUGA IT is om een multidisciplinair congres te organiseren voor IT-professionals en –bedrijven. TUGA IT positioneert zichzelf als een event dat naar de toekomst uitkijkt, en richt zich op nog niet vrijgegeven of onlangs gereleasete technologieën uit de Microsoft- en Open source wereld.

TUGA IT 2017 vindt plaats op het hoofdkantoor van Microsoft Portugal in Lissabon, van 18 tot 20 mei dit jaar. Deze tweede editie richt zich op het Microsoft Dataplatform, BizTalk, SharePoint, Office 365, Azure Infrastructure, de Azure IoT Hub en meer.

De drie dagen van het event zijn volgepland met breakout sessies en workshops door sprekers van wereldklasse. IT-professionals kunnen drie dagen lang hun inzicht vergroten in de toekomst van IT en de tijd nemen om te netwerken met top-sprekers en collega’s.

Eldert en Tomasso

Eldert Grootenboer en Tomasso Groenendijk zijn beiden Application Architect System Integration bij Motion10, en beiden Microsoft Azure Integration MVP. Zij vertegenwoordigen Motion10 tijdens TUGA IT dit jaar. Tomasso’s sessies gaan o.a. over het verhogen van de performance van je API app. De sessie van Eldert zal een ‘deep dive’ zijn in de Azure IoT Hub.

Azure IoT Hub Deep Dive sessie

Met de tijd zullen steeds meer devices verbonden zijn aan elkaar, aan het internet en aan databases. Dat brengt nieuwe uitdagingen maar ook mogelijkheden met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat je de connecties op een veilige manier opzet? Hoe zorg je ervoor dat alles gemakkelijk te beheren blijft? In zijn sessie laat Eldert zien hoe de Azure IoT Hub kan helpen met het registreren, beheren en opzetten van twee-wegs-communicatie tussen onze devices en Azure.