Menu

Tijdens het cloud architecture & analytics event

Rotterdam, 27 juli 2016 – De HoloLens is gearriveerd in Rotterdam. Motion10 beschikt als één van de eerste organisaties in Nederland over de Augmented Reality (AR) bril van Microsoft. Met AR kunnen toepassingen gebouwd worden waarmee de fysieke en de virtuele realiteit heel dicht bij elkaar komen. Motion10 nodigt organisaties uit om deze Mixed Reality te komen ervaren, en om scenario’s te bedenken waarbij deze technologie van toepassing zou kunnen zijn.

De kracht van de Hololens is het vermengen van de fysieke en virtuele omgeving. Gebruikers van de Hololens kunnen virtuele modellen op een fysieke omgeving projecteren, en in die omgeving verschuiven of veranderen. De meerwaarde zit dan in een geheel nieuw niveau van visualisatie; handig voor ontwerpen, educatie of training en voor samenwerken op afstand.

Een 3D beeld zegt meer dan duizend woorden

Heeft u nog geen helder beeld? Bekijk dit voorbeeld van een toepassing in de bouw, waar een ontwerp in 3d op de bouwplaats geprojecteerd kan worden. Of een toepassing van de HoloLens waardoor medicijnenstudenten veel gemakkelijker kunnen leren over anatomie.

Voorbeelden voor uw sector?

Wat te denken van een inspecteur of reparateur die een woning bezoekt, en actuele blauwdrukken in 3d geprojecteerd kan krijgen op de muren waar hij naar kijkt? Of een (magazijn)medewerker, in de retail of de logistiek, die in 3d wordt begeleid naar het juiste rek/de juiste terminal of het juiste pakket. Wist u trouwens dat de technologie die gebruikt wordt voor de HoloLens al jaren gebruikt werd in de interface voor piloten van straaljagers als de JSF?

Ontdek de kracht van Microsoft HoloLens en Mixed Reality voor uw organisatie

Nieuwsgierig wat de HoloLens voor u kan betekenen? Motion10 organiseert op 13 september een Archicture & Analytics event in de cloud, waarbij u uw eerste ervaring met de HoloLens kunt hebben. Maak kennis met de HoloLens, ontdek de kracht van mixed reality en bekijk de mogelijkheden voor uw organisatie.

Komt u ook?

Op deze pagina vindt u meer informatie over het event Architecture & Analytics in de cloud en kunt u zich inschrijven.