Motion10 wint voor de tweede keer de Government Partner Award

Motion10 is trots op de benoeming tot Microsoft Government Cloud Solution Partner of the Year voor 2017. De prijs is te danken aan onze focus op de uitdagingen en oplossingen voor overeidsinstanties, en onze continue inzet om met partners en opdrachtgevers toe te werken naar de wereld van morgen.

De onderbouwing voor de winst voor Motion10 is volgens Microsoft als volg: “De kracht van Motion10 is dat ze in staat zijn bij gemeentes en waterschappen enthousiasme te creëren, en vernieuwing te bewerkstelligen in het samenwerken. Onderscheidend is dat Motion10 daarna ook het brede cloud platform van Microsoft kan omzetten naar verdere oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van data, en het real time inzichtelijk maken van processen.”

Onze impact op de manier van werken voor gemeentes & waterschappen

Onze impact op de manier van werken voor gemeentes, waterschappen en de burgers die zij bedienen is groot. Motion10 draagt bij aan het werk dat overheden doen voor hun burgers, samenwerkingspartners of medewerkers.

Zo beaamt ook de Manager Serviceplein, Nardy Beckers, van Gemeente Alphen aan den Rijn: “Data in rapportages is nu voor de gemeente Alphen aan den Rijn veel overzichtelijker. De visualisaties helpen daarbij. De verhelderde informatie zorgt ervoor dat trends en afwijkingen sneller worden opgemerkt. Eén van de acties die daar al uit zijn gevolgd, is het starten met cursussen Nederlands voor asielzoekers die onder de verantwoordelijkheid van de gemeente zullen vallen, al vóórdat zij statushouder zijn geworden. Wij kunnen nu zelf uit de voeten met Power BI en gaan ook aan de slag met een Dataplatform op Azure.”

Bekijk de volledige case van Alphen aan den Rijn of de video:

In het kort

“Gemeente Alphen aan den Rijn wilde ervoor zorgen dat medewerkers en bestuur beter inzicht kregen in de resultaten van verschillende afdelingen. Motion10 helpt de gemeente om data meer inzichtelijk te maken.”

Naar de toekomst toe groeien

Voor ons is deze award een bevestiging van de inzet die we leveren voor lokale overheden en breder om het begeleiden van organisaties in hun digitale transformatie. Het gaat om de co-creation die we willen realiseren samen met andere partners zoals Transformdata en Microsoft zelf. Wij noemen dat ‘de cirkel van groei’.

Motion10 groeit hard. In 9 jaar tijd van 8 medewerkers naar bijna 110 medewerkers. Maar de groei van ons bedrijf is voor ons geen doel op zich. Doordat we als bedrijf groeien, kunnen onze mensen ook blijven groeien en ontwikkelen. Daardoor groeien onze klanten, en daardoor groeit Motion10.

Vandaag willen wij al de partner van de toekomst zijn.

  • Wilt u meer weten over onze inzichten in, en dienstverlening voor overheidsorganisaties? Bekijk dan deze pagina.