Menu

Microsoft Ignite 2016

Motion10 is ook dit jaar weer aanwezig op het jaarlijkse evenement Microsoft Ignite. Twee van onze collega’s zullen daar de nieuwste inzichten opdoen over Microsoft technologie en business-ondersteuning. Wat zijn de ontwikkelingen met betrekking tot bijvoorbeeld Office 365, Azure, Business Analytics en Security waar we onze klanten het komende jaar beter mee kunnen helpen?

Partnerships versterken en in-depth leermogelijkheden  

Microsoft deelt jaarlijks op twee grote evenementen haar roadmap met de Microsoft partner community. Het eerste grote evenement dit jaar was de WPC 2016, in Toronto. Tijdens de WPC waren vier van onze collega’s aanwezig. Benieuwd naar wat ze daar hebben geleerd? Je vindt het de key learnings in hetblog van Marcia Moestoredjo, marketing manager bij Motion10.

Trends en in-depth leermogelijkheden

Ignite is misschien wel het meest interessante evenement voor consultants binnen de Microsoft-sfeer. Hoe ziet de nabije toekomst eruit wat betreft de belangrijke technologieën van Microsoft waar we onze klanten mee helpen? Naast keynotes en sessies is er ook de mogelijkheid om diverse certificeringen te behalen.

Onze collega’s Gijs in ’t Veld (CTO Motion10) en Ron Witjes (Principal Consultant) zijn er dit jaar bij namens Motion10. Microsoft Ignite wordt dit jaar gehouden van 26 tot 30 september in Atlanta, Georgia. Het evenement is inmiddels uitverkocht, maar hier kun je de sessies op die dagen live bekijken.

Kennis delen en successen vieren

De kennis die Ron en Gijs opdoen zullen wij delen in de vorm van een videoverslag. Het verslag van de WPC, eerder dit jaar, vind je hier. Houd ons in de gaten als je de update met de trends en ontwikkelingen op Ignite niet wilt missen!