Motion10 behaalt vijfde Microsoft Solutions Partner Designation

8 februari 2023

Microsoft heeft de expertise van Motion10 erkend op het gebied van Modern Work. Dat betekent dat wij onze vijfde Solutions Partner Designation hebben behaald! Naast Data & AI, Digital & App Innovation, Infrastructure en Security voldoen we nu ook aan de verschillende eisen die Microsoft stelt voor het behalen van het Modern Work- Solutions Partnerschap.  

Voor het behalen van het Modern Work Solutions Partnerschap is het onder andere nodig een brede bekwaamheid te tonen in klanten helpen bij het verhogen van productiviteit. Er licht ook een sterke nadruk op het helpen bij de verschuiving richting hybride werken met Microsoft 365. Verder tellen het aantal gecertificeerde consultants en bewezen klantsuccessen ook mee in de eisen voor een Solutions Partner Designation. 

Motion10 beschikt nu, samen met HSO, over alle zes Microsoft Designations, waarmee wij organisaties volledige ondersteuning kunnen bieden met Microsoft technologieën.

Ben je benieuwd naar de betekenis van de andere behaalde Solutions Partner Designations voor onze klanten? We vertellen er hier meer over:
Derde en vierde Solutions Partner Designation erkenning door Microsoft

Meer weten?

Wil je weten wat wij als Solutions Partner Modern Work voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Rob van Duijn, Unit Manager binnen ons Modern Work & Security-team.

Neem contact op