Menu

Motion10 genomineerd als ICT-dienstverlener van het jaar

ICT-vakblad Computable heeft tien ICT-dienstverleners genomineerd voor de Computable Award ‘Beste ICT-dienstverlener 2017’. Wij zijn er trots op dat wij volgens de onafhankelijke jury behoren tot de kanshebbers. Computable benoemt onze positionering als strategisch adviespartner als belangrijkste reden voor de nominatie.

De Computable awards zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarbij vakblad Computable met behulp van een vakjury de nominaties voor verschillende categorieën binnen ICT-dienstverlening bepaalt. Daarna wordt er onder andere door middel van publieksstemming bepaald wie de winnaars zijn. In 2016 was Motion10 ook al genomineerd in de categorie “Beste ICT-project in het onderwijs”, vanwege het mooie project dat we deden met Nuffic (voorheen EP-Nuffic).

Strategisch adviespartner

Dit jaar zijn we genomineerd voor de categorie ‘Beste ICT-dienstverlener 2017’, wat voor ons een mooie bevestiging is van de weg die we een aantal jaar geleden in zijn geslagen. We zijn méér dan een ICT-consultancybedrijf. De vakjury noemt onze positionering als strategisch adviespartner als belangrijkste reden voor de nominatie:

“… sterke focus op de toegevoegde waarde voor de business, strategische alignment van IT-projecten en verandermanagement.”

Stemmen

We feliciteren bij dezen natuurlijk ook de overige genomineerden, waaronder ATOS, CGI, Deloitte, QNH en IBM met deze erkenning van hun werk. Op 4 juli start het stemproces voor de Computable Awards 2017. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie. Op 31 oktober worden de winnaars aangewezen.