Menu

Nominatie voor BeSense project met Heijmans en CSU

Motion10 is samen met Heijmans en CSU genomineerd voor de Channel Awards 2017 van Channelweb.nl. Het IoT-project BeSense is verkozen tot één van de kanshebbers in de categorie voor beste partnerprojecten. Het BeSense project wordt in de markt gezien als één van de meest innovatieve projecten van het afgelopen jaar, en werd ook al genomineerd voor de Golden Service Award 2016.

De Channel Awards van Channelweb is één van de belangrijkste prijzen voor bedrijven en IT-projecten in Nederland. Motion10 is trots op deze nominatie. Eerder dit jaar konden we ook al melden dat we genomineerd zijn als beste IT-leverancier van Nederland voor de Computable Awards van dit jaar.

Channel Awards

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Special Awards tien projecten genomineerd waarin minimaal drie partners in de keten succesvol hebben samengewerkt. Buurtzorg, Heijmans, de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen en Almere samen en de gemeenten Meierijstad en Simpelveld apart, Ineos Styrolution, Stibat, SVB-BGT, Pulitzer Amsterdam en Zorgservice XL behoren in 2017 tot de opdrachtgevers in deze selectie. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een bijzondere awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Besense van Heijmans en CSU

BeSense is een project dat ontstaan is uit een samenwerking van Heijmans en CSU. Om meer waarde te leveren voor de eindgebruiker van een gebouw, investeren Heijmans en CSU onder andere in innovatie met BeSense. BeSense is een slim sensorensysteem dat inzicht geeft in de bezetting, benutting en comfortwaardes van de werkomgeving. Motion10 hielp  met de cloud-architectuur van deze IoT-oplossing.

De gebouwbeheerder kan dankzij BeSense proactief in plaats van reactief service gaan verlenen. De schoonmaker kan zijn werk efficiënter doen, doordat hij in een overzichtelijke app ziet welke werkplekken veel gebruikt of relatief schoon zijn. Voor de CEO kan het betekenen dat de kostenefficiëntie van het gebruik van zijn bedrijfsruimte gemaximaliseerd wordt. Een slim ingerichte, gezonde en prettige werkomgeving zorgt ervoor dat de arbeidsproductiviteit en de gebruikerservaring omhoog gaan.

Bezoekers van Channelweb kunnen vanaf vandaag hun stem uitbrengen op de genomineerden van de Channel Awards 2017. Stemmen kan tot en met zondag 12 november. Op 6 december maakt Channelweb de winnaars bekend tijdens een awardshow.