Rotterdam.AI #2 Meetup: Artificial Intelligence in HealthCare

28 maart 2019

Toegepaste A.I. in HealthCare

Op donderdag 4 april organiseert Rotterdam.AI haar tweede kwartaal-meetup in Rotterdam, in het kantoor van Motion10. Het thema ditmaal is A.I. in de zorg, en het evenement is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in Artificial Intelligence en meer wil weten over het domein. Tijdens het event delen verschillende partijen hun bevindingen en uitdagingen bij het toepassen van A.I. in de zorg op een interactieve wijze met het publiek.

De missie van Rotterdam.AI is om Artificial Intelligence te democratiseren en het A.I. domein meer toegankelijk te maken voor de gemiddelde mens. Rotterdam.AI biedt deelnemers de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen de keukens van deskundigen, gevestigde bedrijven en prominente start-ups in hun zoektocht naar het perfecte algoritme. Interesse? Meld je nu direct aan.

A.I. in de praktijk: het programma

Rotterdam.AI is een platform waar AI enthusiasts, professionals en geïnteresseerden bijeen komen om kennis te delen. Door de diversiteit aan expertise deze avond ben jij up-to-date over het A.I. landschap binnen HealthCare. Op 4 April host Motion10 de tweede editie van Rotterdam.AI van 17:45 – 21:00.

Het programma voor het evenement is als volgt:

17.45 – 18.00 – Registration.

18.00 – 18.30 – Power up with food & drinks.

18.30 – 18.40 – Welcome Message Rotterdam.AI.

18.40 – 19.00 – AI Moment #1 Netherlands eScienceCenter (NWO) – Measuring generalization of machine learning algorithms for medical image segmentation.

19.00 – 19.20 – AI Moment #2 Quantib – Deep Learning in Radiology with Q&A.

19.20 – 19.40 – AI Moment #3 Philips – Research & AI in Healthcare.

19.40 – 20.00 – AI Clinic with Motion10 AI – Engage and brainstorm!

20.00 – 20.55 – Networking drinks.

21.00 – Doors close.

Interesse in A.I.? Meld je nu aan!

Het Rotterdam.AI evenement levert jou de mogelijkheid om te netwerken met professionals binnen het Rotterdamse AI ecosysteem. Verder biedt Rotterdam.AI je een platform waar jij jouw kennis kan delen en verrijken. Met je deelname lever jij ten slotte een bijdrage aan de bewustwording rondom A.I. in Rotterdam.

Meld je snel aan; er is nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het eerste evenement was uitverkocht, met presentaties van CaptainAI en Fizyr. Laten we samen de wereld van A.I. ontdekken!