Erkenning van expertise Motion10 met Microsoft’s Solutions Partnerschap

27 oktober 2022

De verschuiving in het Microsoft partnerlandschap naar het ‘Microsoft Cloud Partner Program’ betekent de introductie van ‘Solutions Partner Designations’. Binnen dit nieuwe format – waar Microsoft de specifieke competenties van haar partners mee erkent – heeft Motion10 de Data & Artificial Intelligence en Digital & Application Innovation partnership-status behaald. Wat dit voor ons en onze klanten betekent lees je in dit artikel. 


Het Microsoft Gold-partnerschap heeft sinds kort plaatsgemaakt voor een nieuwe manier van het benadrukken van de competenties van Microsoft-partners. Ter vervanging komt een nieuwe methode die specifiek nadruk legt op de expertise en bewezen klantsuccessen in een bepaald solution gebied. Zo’n gebied noemt Microsoft een ‘Solutions Partner Designation’. De bestaande ‘Specializations’, waarvan Motion10 er momenteel drie op zak heeft, zijn nog steeds van toepassing. 

Solutions Partner Designation 1

Solutions Partner Designation 2

Data & Artificial Intelligence en Digital & Application Innovation

Motion10 heeft de kwalificaties voor Solutions Partner Data & Artificial Intelligence en Solutions Partner Digital & App Innovation behaald en daar zijn wij trots op!
Microsoft erkent ons hiermee als partner met specialistische kennis om klanten te helpen bij beheer en governance van data, het bouwen van analytics en AI-oplossingen, moderniseren van bestaande applicaties en het bouwen van cloud-native apps. Microsoft baseert deze erkenning op de volgende kwalificerende factoren: de hoeveelheid actieve klanten van Motion10 op een desbetreffend gebied, voldoende gecertificeerde consultants en dat implementaties succesvol verlopen. 

Wilfred Noppers, Directeur Business Development bij Motion10, vertelt over de behaalde Solutions Partnerships: 

“Als consultancy bedrijf met een ‘Microsoft First’ visie is het voor Motion10 vanzelfsprekend erg belangrijk te voldoen aan de eisen die Microsoft aan haar managed partners stelt. Wij hebben een sterke focus op de Microsoft cloud en zijn dan ook erg blij om te zien dat we direct vanaf de introductie als Solution Partner worden erkend door Microsoft. Dit betekent dat wij onze mensen goed in staat stellen om onze klanten succesvol digitaal te laten innoveren met Microsoft technologie.”

De erkenning als Solutions Partner wordt verder versterkt met de Specializations die Motion10 eerder vergaarde:

  • Specialization Datawarehouse Migration to Microsoft Azure
  • Specialization Analytics on Microsoft Azure 
  • Specialization Microsoft Adoption and Change Management


Dat succesverhalen met onze klanten tot dit soort erkenning leidt betekent veel voor ons. Dit laat zien dat onze aanpak en samenwerking met klanten vruchten afwerpt voor ons partnerschap met Microsoft, onze medewerkers en klanten.

Meer weten?

Wil je weten wat wij als Solutions Partner met verschillende Specializations van Microsoft voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Wilfred Noppers, Directeur Business Development.

Neem contact op