Menu

Motion10 genomineerd als “Beste ICT-dienstverlener 2017”

Computable reikt op dinsdag 31 oktober 2017 voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uit, de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. Wij zijn erg trots dat we genomineerd zijn als ICT-dienstverlener 2017. Vanaf deze week kunt u stemmen: wij hopen dat u vindt dat wij deze benoeming verdienen en ons aan de felbegeerde prijs helpt.

De Computable Awards worden jaarlijks toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers én de vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De onafhankelijke vakjury heeft voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award op 31 oktober a.s. mee naar huis zal nemen.

Beste ICT-Dienstverlener

Voor de Computable Award ‘Beste ICT-dienstverlener 2017’ heeft ICT-vakblad Computable tien ICT-dienstverleners genomineerd, waaronder Motion10. Computable benoemt onze positionering als strategisch adviespartner als belangrijkste reden voor de nominatie. In 2016 was Motion10 ook al genomineerd in de categorie “Beste ICT-project in het onderwijs”, vanwege het mooie project dat we deden met Nuffic (voorheen EP-Nuffic).

Strategisch adviespartner

Stemmen voor de Computable Awards 2017Dit jaar zijn we genomineerd voor de categorie ‘Beste ICT-dienstverlener 2017’, wat voor ons een mooie bevestiging is van de weg die we een aantal jaar geleden in zijn geslagen. We zijn méér dan een ICT-consultancybedrijf. De vakjury noemt onze positionering als strategisch adviespartner als belangrijkste reden voor de nominatie:

“… sterke focus op de toegevoegde waarde voor de business, strategische alignment van IT-projecten en verandermanagement.”

Uw stem telt

U kunt invloed hebben op de uiteindelijke winnaar van de Award. Wie is volgens u de verdiende “Beste ICT-dienstverlener van 2017”? Wij hopen dat ook u vindt dat Motion10 deze award verdient. Uw stem telt; u kunt via de onderstaande knop uw stem uitbrengen voor alle categorieën.

Stemmen voor de Computable Awards 1