Menu

ECM: on premises, cloud of hybride?

In Gartners magische kwadrant van Enterprise Content Management (ECM) staat Microsoft met SharePoint sinds enkele jaren rechts bovenin als één van de leiders. Voor wat betreft ECM op basis van SharePoint overwegen veel organisaties de stap naar de cloud. De meeste organisaties die kiezen voor de cloud, kiezen voor een hybride tussenvorm. Wat zijn nu precies de opties en waarom zou u kiezen voor een hybride variant? Deze whitepaper geeft een antwoord op uw vragen.

In de whitepaper “ECM: on premises, cloud of hybride” bespreken we eerst de argumenten om al of niet voor een cloudoplossing te kiezen. Vervolgens bespreken we de redenen waarom veel organisaties nu nog kiezen voor een hybride scenario.

Content Management Strategie

Verderop beschrijven we de verschillende manieren om content management in te regelen in een organisatie, en de manier waarop SharePoint (on premise, in de Cloud of in een hybride samenstelling) daaraan kan bijdragen. U zult zien dat de beste content management strategie van veel verschillende factoren afhankelijk is. Aspecten van Enterprise Content Management die de revue passeren zijn onder andere:

  • Betrouwbaarheid.
  • Beveiliging en voldoen aan wet- en regelgeving.
  • Privacy.
  • Archiveren.

Ten slotte bespreken we in het laatste hoofdstuk de manieren waarop een hybride toepassing van SharePoint aansluit bij de verschillende content management strategieën. Zo krijgt u direct helder welke strategie voor uw organisatie de beste is.

Wilt u deze inzichten niet missen? Download de whitepaper dan nu direct gratis!