Bouw een flexibel integratieplatform op basis van API oplossingen

Bent u al aan het nadenken over een cloud-strategie? Vraagt u zich af wat de API oplossingen van Microsoft voor uw organisatie kunnen betekenen? Wellicht heeft u al een ESB, bijvoorbeeld op basis van BizTalk, geimplementeerd en bent u een volgende stap richting de cloud aan het overwegen. Download de gratis whitepaper over de API Management oplossingen van Microsoft als u de inzichten van specialist in applicatie integratie Paul Baars niet wilt missen.

De wereld om ons heen verandert snel, en bedrijven moeten snel reageren om te kunnen blijven concurreren. Er is een groeiende behoefte aan cloud diensten, mobiele apps en aan systeemintegratie met partners. Consumenten en zakenpartners verwachten van uw organisatie 24/7 toegang tot data, en dat via alle denkbare kanalen en apparaten. We zien dat  The Internet of Things en “machine-to-machine” communicatie sterk in opkomst zijn. Al deze trends dwingen ons om na te denken over een cloud strategie.

Wat hebben API Management oplossingen uw organisatie te bieden?

Hoe kunt u een platform bouwen om op een nieuwe, innovatieve manier te communiceren met uw klanten en zakenpartners? Of nieuwe manieren ontdekken om bestaande on-premise services nog rendabeler te maken?

U leest het allemaal in deze whitepaper. En daarnaast geeft deze whitepaper antwoord op de volgende vragen:

• Waarin verschillen API Management oplossingen van ESB’s zoals BizTalk?
  • Waarom kunnen we API Management Solutions niet zien als een soort light-versie van een ESB?
  • Wat zijn verschillende scenario’s voor het combineren van API Management Solutions van Microsoft met een bestaande ESB?

De whitepaper is geschreven door Paul Baars, BizTalk consultant bij Motion10 met 20 jaar ervaring in de IT, en gespecialiseerd in applicatie integratie en service oriëntatie. Paul focust zich in de whitepaper op de twee versies van API Management die beschikbaar zijn op het Microsoft platform: Nevatech Sentinet en Azure API Management. Hij behandelt daarbij de volgende kwesties:

• Wanneer zou u Windows API Management Solutions moeten overwegen?
  • Hoe verhouden Nevatech Sentinet en Azure API Management zich tot elkaar in termen van prijs, functionaliteit, compatibiliteit met verschillende configuraties van ESB’s, veiligheid, etc.?
  • Wanneer zou u eerder moeten kiezen voor Nevatech Sentinet en wanneer voor Azure API Management?