Menu

Eerste hulp bij Internet of Things

Wat is IoT nu eigenlijk precies, en wat betekent het voor uw organisatie? U kunt tegenwoordig geen ICT gerelateerd artikel meer lezen of er is sprake van het Internet of Things, oftewel IoT. Maar hoe kunt u mooie, baanbrekende IoT oplossingen voor uw organisatie bedenken en uitwerken? Deze whitepaper is bedoeld om u informatie en inspiratie te bieden. Wat zijn de mogelijkheden?Download de gratis whitepaper als u deze inzichten niet wilt missen.

Wie weet ontstaat er door de inzet van Internet of Things bij uw organisatie wel een heel nieuw of sterk verbeterd business model of een betere service aan uw klanten. Misschien is dat het begin van een gezonde, nieuwe groeispurt. Maar dan moet u eerst wel enkele belangrijke vragen kunnen beantwoorden.

In deze whitepaper leest u over:

  • Hoe u een business case maakt voor een (proef)project met Internet of Things.
  • Welke devices relevant zijn en welke software ervoor nodig is.
  • Hoe een IoT omgeving beheerd en gemonitord kan worden.

Daarnaast vindt u hier het antwoord op vragen als:

  • Wat kan het gebruik van Internet of Things voor uw organisatie betekenen?
  • Hoe pakt u de implementatie aan en welke rollen zijn hierbij noodzakelijk?
  • Hoe houdt u het veilig?

De auteur

De whitepaper is geschreven door Gijs in ’t Veld, CTO bij Motion10 en verantwoordelijk voor technische visie, innovatie en strategie. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT als architect en adviseur, en is van 2006-2013 zevenmaal uitgeroepen tot Mirosoft MVP (Most Valuable Professional) op het gebied van integratie, service architectuur en cloud computing. Gijs is ook Microsoft Azure Advisor. Azure is bij uitstek een platform  om uw toekomstige IoT omgeving op te bouwen.

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden met Internet of Things voor uw organisatie, wilt u deze inzichten niet missen!