Een sterke technische visie

Ik ben CTO (Chief Technology Officer) en Technology Lead Apps & Infrastructure bij Motion10 en hou me met name bezig met technische visie, architectuur en kennismanagement rond het Microsoft platform. Ik ben gespecialiseerd in alle aspecten van system integration, wat tevens de rode draad is door alles wat we bij Motion10 doen.

Voorop lopen met technologie

De ontwikkeling van het Microsoft platform is sinds de komst van de cloud in een stroomversnelling terecht gekomen. Het is mijn taak om daar bovenop te blijven zitten en telkens te bepalen hoe deze nieuwe technologie het beste kan worden toegepast in de oplossingen die Motion10 creëert voor haar klanten. En hoe we onze mensen continu up-to-date, direct toepasbare kennis kunnen laten ontwikkelen. Telkens een stukje voorblijven op anderen is deel van onze strategie.

Strategisch meedenken met klanten

Ik ben bij onze klanten met name betrokken tijdens de strategie- en architectuurfase van projecten. Door deze relatie met een aantal strategische klanten weet ik precies wat er in hun business speelt en kan ik telkens blijven bedenken hoe de Microsoft-technologie in combinatie met onze aanpak, kennis en kunde de meeste toegevoegde waarde kan blijven creëren. Dat onze klanten daarmee weer hun klanten beter kunnen bedienen is het ultieme doel.