Menu

Van strategie en visie naar stuurinformatie

Als strategisch Business Analytics consultant houd ik me bezig met het vertalen van de bedrijfsvisie, -strategie, -doelen en -ambities naar effectieve stuurinformatie. Om de stuurinformatie te visualiseren implementeer ik innovatieve BI oplossingen, waarmee de volledige informatielogistiek wordt geautomatiseerd. Mijn klanten gebruiken de stuurinformatie vervolgens om sturing te geven aan hun organisatie.

Data-driven companies

Het is mijn ambitie om organisaties te helpen transformeren naar data-driven companies, waarin beslissingen ten gunste van de bedrijfsstrategie te allen tijde worden genomen op basis van data. Door mijn organisatorische -, functionele- en technische kennis te combineren hoop ik de komende jaren veel bedrijven te helpen bij de realisatie van hun groeiambities.

Organisatorisch omdenken

Door innovatieve technologie te combineren met organisatorisch omdenken help ik mijn klanten maximale waarde te halen uit hun data. Door de juiste (stuur)informatie op het juiste moment aan te bieden stel ik medewerkers in staat effectiever te werken en sneller beslissingen te nemen, waardoor het bedrijfsresultaat en de groei positief wordt beïnvloed.

'