Waar we vandaan komen

Midden jaren negentig ontwikkelden Daan Scheer en Gijs in ’t Veld een softwareproduct voor het integreren van applicaties. Dat werd een groot succes. Binnen een jaar hadden ze een indrukwekkend aantal topondernemingen in heel Europa als klant. Hun bedrijf Covast groeide.

Hoe het begon

Microsoft lanceerde de eerste versie van BizTalk in 2000. In dezelfde periode ging Covast de Amerikaanse markt op. Wederom met succes: Microsoft kocht het product van Covast en integreerde het in BizTalk. Begin 2008 trad een aantal medewerkers in dienst bij Microsoft in Redmond, Washington.

Motion10 start

Bij een groepje van acht mensen die dit avontuur vanaf het begin hadden meegemaakt, ontstond het idee om de Microsoft-kennis in te zetten in Nederland. Motion10 wilde bedrijven helpen groeien met behulp van het Microsoft Applicatie Platform, met BizTalk, SharePoint en SQL Business Intelligence. Door de deal met Microsoft was er voldoende kapitaal om direct een professionele, kerngezonde en onafhankelijke organisatie neer te zetten. En dat is Motion10 nog steeds.

Na 2008: ondernemerschap, groei en ontwikkeling

De ontwikkeling van Motion10 vanaf de start in 2008 wordt gekenmerkt door een sterke groei. We zijn binnen acht jaar vanaf een groepje van acht mensen uitgegroeid tot een organisatie met bijna 100 mensen. En we groeien nog steeds.