Waarom is een heldere data- en integratie aanpak onmisbaar?

Veel organisaties worstelen met datagedreven werken. Hoe haal ik het maximale uit mijn data- en integratieplatform en hoe zorg ik dat mijn medewerkers meer kunnen halen uit data? Het is essentieel om vast te stellen welk resultaat je met data wil behalen: de gewenste bedrijfsdoelen. Of het in de route naar succes gaat om efficiënte proces automatisering en innovatie, het start met de basis op orde: de juiste infrastructuur. De PitWall, dé data- en integratieoplossing van Motion10 draagt in belangrijke mate bij aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Motion10 heeft voor onze klant stichd in verschillende strategie- en architectuurworkshops de platform strategie, het toekomstig IT-landschap en de roadmap in kaart gebracht. Op basis daarvan hebben Motion10 en stichd de route bepaald die met de PitWall zal worden gevolgd om de organisatiedoelstellingen te realiseren.

Wat voor mogelijkheden biedt een data- en integratie oplossing voor het onderwijs?

Hogeschool Windesheim heeft een data- en integratie oplossing gerealiseerd in samenwerking met Motion10. Met deze oplossing heeft Hogeschool Windesheim beter inzicht gekregen in het gedrag van studenten. Tijdens dit webinar zullen wij een drietal aspecten hiervan presenteren:

  • de instroom van de studenten;
  • de studentenpopulatie;
  • de studievoortgang van de studenten.

We nemen je graag mee in de uitdagingen en gerealiseerde oplossingen van Windesheim en maken voor je inzichtelijk hoe dit ook bij jouw eigen instelling toegepast kan worden.

Programma

In het webinar ‘stichd verhoogt klantbeleving met de PitWall’ op donderdag 18 februari van 10.00 uur tot 11.00 uur vertellen Lars Bouwens (Data & Analytics Consultant bij Motion10), Emiel Kool (Solution Lead Azure & Integration bij Motion10) en Marwin Slaats (Enterprise Architect bij stichd) je wat de PitWall is, waarom stichd deze strategische keuze heeft gemaakt en wat het verwacht te bereiken met deze data- en integratieoplossing van Motion10.

Aansluitend van 11.00 uur tot 11.30 uur zullen Eelko Merkus (Product Owner Datawarehouse bij Windesheim) en Theo van Bokkem (Data & Analytics Consultant bij Motion10) vertellen over de gerealiseerde oplossing bij Hogeschool Windesheim en wat dit concreet heeft opgeleverd. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.