Inspiratie

Wat kan de cloud betekenen voor uw business?

  • Laat u inspireren over de technologische trends en vele mogelijkheden van de Microsoft cloud
  • Maak kennis met de Motion10-specialisten en ervaar de meerwaarde van onze brede ervaring

Wat kan de cloud betekenen voor uw business?

Samen onderzoeken we de uitdagingen en mogelijkheden van digitale innovatie. We laten zien wat er mogelijk is in de cloud, hoe wij u kunnen helpen hier maximale waarde uit te halen en hoe u hier vanuit IT de business mee kunt faciliteren.  

Van issues naar mogelijkheden

Hoe digitale innovatie uw business kan versterken, is afhankelijk van de organisatorische doelen. Maar ook data-gerelateerde issues en thema’s die voor uw organisatie actueel zijn – of worden – zijn bepalend voor een succesvolle cloud-adoptie. Vóór we gaan praten over strategie en business value verkennen we daarom in één of meerdere Inspiratie meet-ups de mogelijkheden van de Microsoft cloud. We lichten trends en ontwikkelingen toe, laten relevante cloud-oplossingen zien en delen onze visie op thema’s als verandermanagement en innovatie.  

“Een prettige manier om elkaar beter te leren kennen, en een waardevolle eerste stap in de reis naar de cloud.”

Kick-off: wat zijn de thema’s? 

Iedere organisatie heeft zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden op het gebied van digitale innovatie. Daarnaast zijn er overkoepelende thema’s die bij veel organisaties spelen. Denk maar aan data-gedreven werken, de transitie naar de cloud, hybride werken, inzet van low-code, en security en compliance in een cloud-platform. Ter voorbereiding op de Inspiratiesessies voeren we een intakegesprek over de uitdagingen die specifiek bij uw organisatie spelen. 

Vervolgstap: De Strategie & Business Value Workshop

Aan het eind van de inspiratiesessie nemen we met u onze projectaanpak door. De logische vervolgstap is het organiseren van een Strategie & Business Value Workshop. Tijdens deze workshop bepalen we samen met het management van uw organisatie hoe technologie en platformkeuzes aansluiten bij de strategie van uw organisatie: welke uitdagingen kunnen hiermee worden geadresseerd en welke oplossingen kunnen worden gerealiseerd. 

De technologie van Microsoft in combinatie met de expertise van Motion10 creëren meerwaarde voor uw organisatie. Het maximaliseren van die meerwaarde kan alléén als de aansluiting binnen uw organisatie is geborgd doordat alle neuzen dezelfde kant op staan én er commitment is vanuit de uiteindelijke beslissers.  

 

Meer weten of direct aan de slag met PitWall?

Laat uw gegevens achter en krijg advies van onze experts.

Neem contact op

PitWall: Managed Cloud by Motion10

PitWall is onze aanpak voor doorlopende digitale innovatie. Met een doordachte cloudstrategie en een goed beheersbare cloudomgeving voor alle typen data, integraties, applicaties en werkplekken, helpen we organisaties continu maximale waarde te halen uit digitale vernieuwing. Als ervaren strategisch technology partner nemen we IT én business mee op de digitale weg naar succes.

Met focus op strategie en business value realiseren we een managed cloud-omgeving die stabiel, veilig, kostenefficiënt en schaalbaar is. Motion10 begrijpt uw business-uitdagingen, beheerst de meest recente cloudoplossingen en ontzorgt uw organisatie optimaal met 24/7 beheer.

Lees meer over de PitWall