Impact met AI, wat de toekomst ook mag zijn

Stap van experimenteren over naar implementeren!

AI is hot en happening. De huidige progressie van AI-technologie zal binnen een fractie van de tijd weer achterhaald zijn en dat gaat ook gepaard met onzekerheid. Welke modellen blijven vooroplopen? Hoe kan implementatie op een veilige manier gedaan worden en kwaliteit behouden blijven? Het is duidelijk dat organisaties iéts moeten doen met AI, want stilstaan betekent in deze tijd dat het gat tussen anderen sneller toeneemt. 

Ook al is er veel nog onbekend, dit is in ieder geval wél zeker: 

  • implementatie- en training van modellen wordt makkelijker; 
  • de kwaliteit van output zal blijven verbeteren; 
  • en kwalitatieve data is een randvoorwaarde als je echte impact wil maken. 

 

Inspelen op onzekerheid met platform

Het antwoord op de ontwikkeling is het bouwen van een platform die onzekerheid als gegeven neemt. Zowel aan de kant van de technologie als aan de kant van de mens. Het juiste dataplatform – een stevig fundament van betrouwbare data uit verschillende bronnen, met de juiste governance en beheersbaarheid voor ‘managed AI’ – schept het vertrouwen dat jouw organisatie nodig heeft om van experimenteren over te gaan op implementeren met AI. Alleen dán ben je in staat de waarde die AI biedt naar boven te halen. 

AI and Machine Learning  specialization 1

Stabiele basis voor innovatie

Motion10 is dé Microsoft AI specialist van Nederland. Microsoft erkent ons (als één van de weinigen in Nederland) met de ‘AI and Machine Learning on Microsoft Azure’ specialisatie, op basis van onze aanpak én aantoonbare klantsuccessen.

Geïmplementeerde AI-technologie levert waarde op voor Stolt-Nielsen

Voor onze klant Stolt-Nielsen hebben we AI-technologie ingezet om efficiëntie te verhogen en dienstverlening te verbeteren. Lees in dit klantverhaal welke meerwaarde een Machine Learning Platform voor Stolt-Nielsen heeft opgeleverd en hoe we te werk zijn gegaan. 

Het Machine Learning Platform van Stolt-Nielsen 1

Waarom een Machine Learning Platform? In deze blog vertellen we er meer over.

Expertisepartner met bewezen aanpak 

Met de toewijzing van alle Solutions Partner gebieden door Microsoft kunnen wij het hele IT-landschap van jouw organisatie bedienen, oftewel geen Microsoft technologie die we niet kennen en geen oplossing die we niet kunnen bouwen. Zodra wij onze technologie-overstijgende PitWall-aanpak inzetten word jij volledig ondersteunt en richten we ons samen met jou op het initiatief dat het snelst waarde oplevert. 

Laat je inspireren

Om echte meerwaarde met AI te creëren moeten eerst de usecases gedefinieerd worden die relevant zijn voor jouw unieke situatie. Dan wordt ook duidelijk welke basis op het gebied van architectuur, Data Governance en andere aspecten op orde moeten zijn vóórdat de organisatie verder kan. Maar wat is er eigenlijk op dit moment allemaal mogelijk met AI-technologie?

Wij hebben de meest uiteenlopende toepassingen op een rijtje gezet en gaan graag het gesprek met jou aan om mogelijkheden en toegevoegde waarde te bepalen. Vraag een vrijblijvende inspiratiesessie aan! 

Neem contact op

Klaar voor een inspiratiesessie?

Grote namen uit de logistiek, finance, overheid, retail, zorg en andere sectoren gingen jou al voor.

Fabric 7