AI op Microsoft Azure

Stap van experimenteren over naar implementeren!

Artificial Intelligence (AI) verandert de wereld zoals we die kenden. Om nú deze vooruitstrevende technologie op een structurele manier te omarmen is het noodzakelijk er tastbare voordelen en business value mee te creëren. Dat doe je niet door AI alleen op experimentele basis te introduceren; dat doe je door het op de juiste manier te implementeren!

Wil jij binnen de Microsoft Azure omgeving écht innovatief werken met datagedreven oplossingen van bijvoorbeeld OpenAI of jouw eigen voorspellende modellen?
Microsoft biedt de meest geavanceerde en bewezen AI-oplossingen aan via onder andere Azure. Motion10 is dé Microsoft AI specialist van Nederland. Wij maken het met onze expertise en hoogwaardige AI-diensten mogelijk machine learning modellen succesvol te implementeren. Microsoft erkent ons daarom (als één van de weinigen in Nederland) met de ‘AI and Machine Learning on Microsoft Azure’ specialisatie, op basis van onze aanpak én aantoonbare klantsuccessen. 

Onze deskundige AI-consultants bieden uitgebreide ondersteuning voor het gehele data science ontwikkelingsproces. We richten ons met name op data engineering (Met Fabric, Synapse of Databricks) en (Azure) machine learning engineering om jou te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van geavanceerde modellen. Of het nou om zelf-ontwikkelde modellen, ‘third party’ modellen of modellen vanuit Azure OpenAI services gaat, Motion10 helpt jou het maximale uit deze modellen en jouw data te halen!

Meer weten of direct aan de slag?

Wij zijn gepassioneerd over het digitaal innoveren van jouw organisatie met behulp van AI. Van nieuwe technologieën inzetten tot bestaande systemen verbeteren, wij bieden de nodige expertise en ondersteuning die jouw organisatie doet excelleren. Neem contact op met Alex Zweekhorst, Unit Manager van ons Data & Analytics team, om te ontdekken hoe jouw bedrijfsdoelen bereikt worden met behulp van AI.

Neem contact op