Menu

Managed Services: Professioneel, persoonlijk en betrokken

Het Managed Services team van Motion10 wil naadloos aansluiten op uw eigen organisatie. U bepaalt wat de rol is van uw eigen medewerkers op het gebied van support, onderhoud en beheer. Wij vullen graag de rest in. Van 3e lijns ondersteuning tot volledige ontzorging: alles is mogelijk.

Oplossingen die voor u blijven werken

Managed Services betekent voor ons dat wij zorgen dat uw oplossingen voor u blijven werken. Nu en in de toekomst. Als een oplossing niet werkt zoals verwacht of plotseling uitvalt lossen wij dat snel voor u op. Maar liever zijn we dat moment voor. Daarom monitoren we de prestaties van uw oplossingen continu. We helpen u ook als de eisen die u aan een oplossing stelt veranderen. Kleine wijzigingen worden snel en professioneel door ons Managed Services team uitgevoerd.

Ons team

Het Motion10 Managed Services team bestaat uit ervaren Microsoft professionals. Zij hebben gekozen voor het support vak en dus voor het ondersteunen van onze klanten. Onze professionals hebben uiteenlopende omgevingen gezien, van groot tot klein en in alle branches. En zij beschikken over het volledige netwerk van Motion10 specialisten die zij op elk moment kunnen inschakelen voor de inbreng van specifieke expertise.

We werken graag met u samen

Wij vinden het belangrijk om u en uw oplossingen te kennen. U heeft dus een vast aanspreekpunt in ons Managed Services team en wordt altijd geholpen door iemand die uw omgeving goed kent. Dat zorgt voor effectieve samenwerking, zodat we problemen snel kunnen oplossen. Het stelt ons ook in staat om al met verbetervoorstellen te komen voordat problemen daadwerkelijk optreden. Wij willen dus echt een verlengstuk van uw organisatie zijn.

Meer informatie? Neem contact op.

Een stabiele en betrouwbare werkomgeving

We hebben veel aan de SharePoint-kennis van de supportmedewerkers van Motion10. Er wordt heel helder gecommuniceerd. En er worden duidelijke impactanalyses uitgevoerd.

Nick Verwaaij, IT-adviseur Waterschap Rijn en IJssel

SharePoint functioneel beheren

Een SharePoint omgeving wordt tegenwoordig projectmatig geïmplementeerd. Daarbij is meestal aandacht voor een gestructureerde, gecontroleerde aanpak. En voor het realiseren van een oplossing die goed aansluit bij de functionele en technische eisen en wensen. Ook na de implementatie moet deze functionele en technische aansluiting geborgd worden. Hoe pakt u dit aan?

Download nu de whitepaper: SharePoint functioneel beheren

Hoe zorgt Waterschap Rijn en IJssel voor een beheersbare werkomgeving?

Stabielere digitale werkomgeving dankzij managed services

In het kort

“Het proces loopt nu gestructureerd. Dus we hebben inzicht in de meldingen die we doen. We kunnen teruggrijpen op meldingen die we eerder hebben gedaan, en krijgen statusupdates.”

Nick Verwaaij, IT-adviseur Waterschap Rijn en IJssel

Samen succesvol zijn

Een Motion10 Service Manager is verantwoordelijk voor het succes van ons Managed Services partnership. We maken afspraken over beschikbaarheid, dienstverlening, doelstellingen en rapportage en leggen die vast in een SLA. Uw Service Manager zorgt dat we ons aan die afspraken houden. En nog belangrijker: hij zorgt dat we samen succesvol zijn en blijven. Ook als dat betekent dat we de afspraken moeten herzien.

'